19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τωρα θέλει τρίτη ανατροπή …Η Πάφος FC άξιζε να μην χάσει αλλά δεν σκόραρε απέναντι στην Κλουζ

Τωρα θέλει τρίτη ανατροπή …Η Πάφος FC άξιζε να μην χάσει αλλά δεν σκόραρε απέναντι στην Κλουζ

By on 22 Αυγούστου, 2024 0 202 Views

Για τρίτη φορά σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια στο Conference League η Πάφος δεν ήταν χειρότερη από την αντίπαλό της αλλά ούτε τώρα απέφυγε την ήττα, χάνοντας με 1-0 από την Κλουζ στη Ρουμανία.Τωρα

Κι αυτό σημαίνει πως πρέπει να πετύχει τρίτη σερί ανατροπή (μετά από αυτές επί των Ζαλγκίρις και ΤΣΣΚΑ 1948) στο «Alphamega» (29/8, 20:00), εάν θέλει να προκριθεί στη League Phase και να κάνει… μακρύ το ιστορικό πρώτο της ευρωπαϊκό ταξίδι.

A’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Το πρώτο σουτ εντός στόχου στον αγώνα ήταν και γκολ για την Κλουζ, όταν ο Κορένικα από τα αριστερά σύγκλινε προς τα μέσα και με πλασέ νίκησε τον Ίβουσιτς στο 16′.

Η Πάφος θέλησε να απαντήσει άμεσα και στο 19′ είχε σπουδαία ευκαιρία, με το σουτ του Κορέια να αποκρούεται από τον Πόπα.

Μετά το 20′ ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες έκλεισαν τους διαδρόμους.

Οι γηπεδούχοι στο 36′ έμειναν με 10 παίκτες μετά από κτύπημα του Ντεάκ στον Κορέρια εκτός φάσης. Ο διαιτητής Σίμοβιτς αφού πήγε στο VAR, έδειξε την κόκκινη.

Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου η Πάφος απείλησε με τους Τάγκοβιτς και Λουκάσεν, όμως τα σουτ τους, δεν βρήκαν στόχο.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Θέλησε να αιφνιδιάσει η Πάφος στο Β’ ημίχρονο και στα πρώτα δευτερόλεπτα ο Ζάιρο ένα μέτρο από την γραμμή τέρματος του Πόπα, προσπάθησε να τον νικήσει με τακουνάκι όμως απέτυχε.

Ένα λεπτό αργότερα μετά το γύρισμα του Κορέια, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Άντερσον μόνος με το τέρμα δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στο μπλεχτό.

Η ομάδα του Καρσέδο πίεσε, προσπάθησε να βρει τον τρόπο για το γκολ όμως η Κλουζ κλείστηκε πίσω και έφραξε τους διαδρόμους.

Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος με την Κλουζ να παίρνει την νίκη με 1-0.

ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

ΚΛΟΥΖ: Πόπα, Μογός, Μπόμπεν, Κρέσιτς, Καμόρα, Αρτεάν, Κεϊτά (Ντόκοβιτς 87′), Ταχτσίδης (Νκολολό 64′), Ντεάκ, Μπιρλιγέα (Μαικλ 76′), Κορένιτσα (Αμπιέντ 87′)

Πάγκος: Χίντριχ, Αμπείντ, Μπολγάδο, Γκράοβατς, Καμαρά, Παούν, Σιμάο, Φίκα, Ντόκοβιτς, Νκολολό, Μουντάνου, Μάικλ.

ΠΑΦΟΣ: Ίβουσιτς, Κορέια (Νατέλ 80′), Λουκάσεν, Γκολντάρ, Πηλέας (Σούνιτς 62′), Ναμ(Βαλακάρι 46′), Ντράγκομιρ, Μπρούνο (Ζάζα 62′), Πέπε (Άντερσον 46′), Τάνγκοβιτς, Ζάιρο

Πάγκος: Θεοδούλου, Μιχαήλ, Νατέλ, Ζάζα, Βαλακάρι, Σούνιτς, Άντερσον, Νταλίγκνα, Ποντέλο, Ηλία

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ταχτσίδης, Μπιρλέα, Πόπα – Πέπε, Ζάιρο,Λουκάσεν, Γκολντάρ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ντεάκ