19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με τριάρα άρχισε ο Άρης.Ηταν θέμα ποιότητας στην επίθεση…

Με τριάρα άρχισε ο Άρης.Ηταν θέμα ποιότητας στην επίθεση…

By on 24 Αυγούστου, 2024 0 429 Views

Με το…δεξί μπήκε ο Άρης στο πρωτάθλημα της σεζόν 2024-25 αφού ήταν ανώτερος από την Καρμιώτισσα κι επικράτησε με 3-1 στο «Αμμόχωστος».
Ο Στρούσκι, στο 16’ άνοιξε το σκορ (0-1) για τους φιλοξενούμενους μετά από έλεγχο του VAR γιατί αρχικά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ το 0-2 πέτυχε ο Κοκόριν στο 60’Ο Σάβο στο 80’ χρίστηκε σκόρερ γράφοντας το 0-3 με το τελικό 1-3 να διαμορφώνεται από τον Σμίλιανιτς στο 90’ μετά από νέα συμβολή του VAR αφού δεν υπήρχε οφσάιντ.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στην πρώτη, αλλά και συνάμα στην τελευταία που βρήκαν.

Συγκεκριμένα, ο Νίκολιτς έκανε την κάθετη πάσα προς τον Στρούσκι και ο Πολωνός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Καρμιώτισσας στο 15΄. Ο πρώτος βοηθός Χαράλαμπος Γεωργίου υπέδειξε σε θέση οφσάιντ το σκόρερ του Άρη, αλλά μετά από εξέταση της φάσης από το VAR, φάνηκε πως ο Στρούσκι καλυπτόταν κι έτσι μέτρησε το γκολ.

Με την πάροδο του χρόνου, η ομάδα των Πολεμιδιών προσπάθησε ν’ αντιδράσει, έχοντας για… κινητήριο μοχλό τον Ντούμπια. Στο 32΄, ο ακραίος επιθετικός της Καρμιώτισσας έκανε το σουτ, με τον Άλβες να μπλοκάρει, ενώ έξι λεπτά αργότερα έκανε τη σέντρα, με την κεφαλιά του Σέκουλιτς να… φεύγει έξω.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Καλύτερος στο δεύτερο μέρος ο Άρης, αφού… απείλησε δις, κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 60΄.

Νωρίτερα ο κήπερ της Καρμιώτισσας και συγκεκριμένα στο 46΄ είχε αποκρούσει το σουτ του Κβιλιτάια, ενώ δέκα λεπτά αργότερα το σουτ του Μοντνόρ… έφυγε μόλις άουτ.

Στο 60΄, ωστόσο, και μετά από γύρισμα του Σανέ ο Κακόριν ήταν πιο εύστοχος και με σουτ έκανε το 2-0.

Στο 79΄ κι αφού ουσιαστικά όλα είχαν κριθεί με το δεύτερο γκολ του Ρώσου επιθετικού, ο Σαβό έκανε το 3-0 με σουτ μέσα από την περιοχή, για να έρθει δέκα λεπτά αργότερα ο Σμίλιανιτς να εκμεταλλευτεί ολιγωρία στην άμυνα του Άρη και να μειώσει σε 3-1.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ξεκινάει με το… δεξί το νέο πρωτάθλημα, κερδίζοντας μία επικίνδυνη αντίπαλο.

Καρμιώτισσα (Αυγουστή): Εφτίμοφ, Σέκουλιτς (81′ Γκραντινάρου), Μαλόνε, Ντούμπια, Νεοφύτου (90′ Παντελή), Κοβάσεβιτς, Τσουκαλάς, Σμίλιανιτς, Σίμιτς, Κατσαντώνης (46′ Μπαμπά), Γιούσης (65′ Κβίρκβια).
Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Γέντες, Γκριμπάκιν, Ντελμίρο, Χριστοδούλου, Ματθαίου, Βρίκκης. 

Άρης (Σπιλέφσκι): Βανά, Σανέ, Γιαγκό (81′ Μποακί), Μουσούντα, Ουρόσεβιτς, Νίκολιτς (59′ Σαρφό), Στρούσκι, Μπένγκτσον (59′ Μαγιαμπέλα), Μοντνόρ, Κοκόριν (69′ Γκομίς), Κβιλιτάια (59′ Σάβο).
Στον πάγκο: Πισιήας, Σωφρονίου, Αμπουμπακάρ, Σεμέδο, Κορεία. 

ΣΚΟΡΕΡ: Σμίλιανιτς (90′) / Στρούσκι (16′), Κοκόριν (60′), Σάβο (80′)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σμίλιανιτς, Νεοφύτου, Κβίρκβια / Κβιλιτάια, Γιαγκό, Σανέ, Ουρόσεβιτς

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 200

Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR: Τουμάζου Ανδρέας
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης