29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ: Δεν σκοτώσαμε πιο νωρίς τον αγώνα και μπορούσε να το πληρώσουμε. Είμαι χαρούμενος με το ρόστερ που έχουμε

ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ: Δεν σκοτώσαμε πιο νωρίς τον αγώνα και μπορούσε να το πληρώσουμε. Είμαι χαρούμενος με το ρόστερ που έχουμε

By on 24 Αυγούστου, 2024 0 572 Views

Δηλώσεις στην CytaVision έκανε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι: 

“Η πολύ καλή προετοιμασία μας έφερε εδώ που είμαστε τώρα. Είμαι λίγο θυμωμένος, γιατί όταν σκοράρεις το πρώτο γκολ, θα πρέπει να πιέσεις για να έρθει το δεύτερο γκολ και να… σκοτώσεις το παιχνίδι. Δεν το κάναμε πιο νωρίς και θα μπορούσαμε να το πληρώσουμε. 

Είμαι χαρούμενος με το ρόστερ που έχουμε, θα πρέπει να συνεχίσουμε την πίεση και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι για να κερδίσουμε ξανά”. 

Στην συνέχεια ο τεχνικός του Άρη έκανε δηλώσεις στην συνέντευξη τύπου και είπε αρκετά πράγματα: 

“Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή επιστροφή στο πρωτάθλημα. Για εμάς η περίοδος προετοιμασίας ήταν πολύ μεγάλη. Σήμερα ήμασταν αρκετά καλοί. Είχαμε ενέργεια στο παιχνίδι μας. Σίγουρα, είχαμε και λίγο άγχος, αλλά καταφέραμε να το διαχειριστούμε και να πάρουμε τη νίκη. Είμαι λίγο θυμωμένος, που δεν πετύχαμε περισσότερα γκολ και που δεχτήκαμε γκολ, αλλά το σημαντικό είναι που καταφέραμε να κερδίσουμε”. 

Για το ποιοτικό ρόστερ: “Είναι πάντοτε καλό. Κατά την άποψη μου, αυτή η ομάδα που έχουμε, είναι η καλύτερη που είχε ποτέ ο Άρης. Όχι μόνο γιατί κάναμε τρεις ποιοτικές μεταγραφές, αλλά και λόγω της ανάπτυξης που είχαμε μέσα από την ομάδα. 

Αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές: “Δεν θα κάνουμε άλλες μεταγραφές. Βέβαια, έχουμε 2-3 ποδοσφαιριστές που έχουν επιδείξει ενδιαφέρον κάποιες ομάδες για να τους αποκτήσουν, αλλά έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραμείνουν μαζί μας”. 

Ποιους παίκτες του Άρη θέλουν άλλες ομάδες: “Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα, αλλά είναι κάποιοι νεαροί που έκαναν καλή προετοιμασία”. 

Για τους τραυματίες: “Ο Γκόλσον δεν έχει κάτι το σοβαρό. Ο Μπράουν επέστρεψε, αλλά έκρινα ότι δεν ήταν ακόμα έτοιμος.  Ο Καζού από εβδομάδας θα μπορεί να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς. Ο Μάτισιτς είχε ίωση”.