19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Ελλάς Βερόνα – Γιουβέντους 0-3: Περίπατος με υπογραφή Βλάχοβιτς

Ελλάς Βερόνα – Γιουβέντους 0-3: Περίπατος με υπογραφή Βλάχοβιτς

By on 27 Αυγούστου, 2024 0 349 Views

Η Γιουβέντους συνέχισε από εκεί που το άφησε στην πρεμιέρα και με τον Βάχοβιτς να παίρνει το «όπλο» του επικράτησε με άνεση με 3-0 επί της Ελλάς Βερόνα για το 2/2 στη Serie A.

Η εποχή Τιάγκο Μότα στη Γιουβέντους έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς! Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα με 3-0 επί της νεοφώτιστης Κόμο του Σεσκ Φάμπρεγκας, οι Μπιανκονέρι επικράτησαν με το ίδιο σκορ (0-3) και στην έδρα της Ελλάς Βερόνα για το 2/2! Με έναν εντυπωσιακό Βλάχοβιτς να παίρνει το αίμα του πίσω με δυο γκολ για τις χαμένες ευκαιρίες της πρεμιέρας, η ομάδα του Τορίνο πέρασε με άνεση από τη Βερόνα, με υπεροχή σε όλα τα κομβικά σημεία.

Αφού στο 18΄ο Μοντίπο με εντυπωσιακή επέμβαση εξουδετέρωσε την προσπάθεια του Λοκατέλι και πέντε λεπτά αργότερα το σημαιάκι στέρησε το γκολ από τον Σαβόνα, η Γιουβέντους τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 28΄.

Έπειτα από όμορφη πάσα του Γιλντίζ, ο Βλάχοβιτς υποδέχθηκε στο ύψους του πέναλτι, έμεινε όρθιος παρά την πίεση και με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ. Έντεκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Σαβόνα να βρει δίχτυα, όταν με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια με ένα ασφαλές προβάδισμα, το οποίο διεύρυναν στο ξεκίνημα του β΄μέρους. Στο 53΄συγκεκριμένα ο Τσατσούα έκανε παράβαση στην περιοχή του και Βλάχοβιτς εκτέλεσε από το σημείο του πέναλτι για να κλειδώσει το τρίποντο. Στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα η Βερόνα πήρε τη μπάλα στα πόδια της, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Ντι Γκρεγκόριο που κράτησε μέχρι τέλους το μηδέν.

Γιουβέντους (Τιάγκο Μότα): Ντι Γκρεγκόριο, Σαβόνα (77΄Καλουλού), Γκάτι (85΄Ντανίλο), Μπρέμερ, Καμπάλ (77΄Ρούχι), Φατζιόλι, Λοκατέλι, Καμπιάσο (85΄Αντζέλε), Εμπανγκουλά (69΄Ντάγκλας Λουίζ), Γιλντίζ, Βλάχοβιτς

Πρώτος βαθμός για την Κόμο

Τον πρώτο της βαθμό στη Serie A εξασφάλισε η Κόμο! Η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας άφησε πίσω την ήττα της πρεμιέρας στο Τορίνο και με το τελικό 1-1 απέναντι στην Κάλιαρι έκανε το πρώτο βήμα προς τον στόχο της παραμονής στην πρώτη κατηγορία. Αν και η Κάλιαρι προηγήθηκε στο 44΄με γκολ του Πίκολι, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 53΄με το άλλοτε wonderkid της ΜίλανΠάτρικ Κουτρόνε, για να σώσουν την ισοπαλία.