20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ:Πέρσι σε τέτοια παιχνίδια αφήναμε βαθμούς.Οι στημένες φάσεις είναι σημαντικές.Οι κερκίδες είναι ακόμα άδειες,θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο

ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ:Πέρσι σε τέτοια παιχνίδια αφήναμε βαθμούς.Οι στημένες φάσεις είναι σημαντικές.Οι κερκίδες είναι ακόμα άδειες,θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο

By on 30 Αυγούστου, 2024 0 585 Views

Δηλώσεις από τον Αλεξέι Σπιλέφσκι στη Cytavision μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας 29Μ. Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στο παιχνίδι αλλά εξέφρασε και ένα παράπονο… Ότι θα ήθελε περισσότερο κόσμο στις κερκίδες έτσι ώστε να πάρουν περισσότερη δυναμική οι παίκτες του.

“Το περιμέναμε να είναι δύσκολο το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι μας ήταν πολύ αργό. Στο δεύτερο ημίχρονο η δυναμική μας ήταν καλύτερη. Κάποιες φορές οι στημένες φάσεις είναι σημαντικές και καταφέραμε να σκοράρουμε. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε γιατί πέρσι σε τέτοια παιχνίδια αφήναμε βαθμούς”

“Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε, όμως βλέπετε πως οι κερκίδες είναι ακόμα άδειες. Χρειαζόμαστε ενέργεια από τον κόσμο, και όταν δεν την έχουμε γίνεται πιο δύσκολο για τους παίκτες”.

“Είδα χθες το ΑΠΟΕΛ, που είχε γεμάτο γήπεδο και τη δύναμη που δίνει αυτό σε μια ομάδα. Ευχαριστώ όμως όλους όσους ήρθαν και συνεχίζουμε”

Στη συνέχεια στη Διάσκεψη Τύπου ανέφερε:

“Ένα παιχνίδι δύσκολο όπως το αναμέναμε. Έπρεπε να το κάνουμε ευκολότερο. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική όμως. Πλέον οποιοσδήποτε μπορεί να παλέψει και να αμυνθεί. Η Ομόνοια 29Μ το έκανε όμως εμείς κάναμε αρκετά λάθη στο πρώτο μέρος. Για αυτό στο ημίχρονο ήμουν πολύ έντονος και κάναμε κάποιες αλλαγές. Είχαμε περισσότερη ταχύτητα στην ομάδα και μας βοήθησαν και οι αλλαγές. Δυστυχώς ο Κακόριν τραυματίστηκε και θα δούμε με τη διακοπή την πορεία αποθεραπείας. Το πιο σημαντικό στο τέλος της μέρας είναι οι τρεις βαθμοί και το μηδέν στην εστία”.

Για τον τραυματισμό του Κακόριν… “Το θέμα του Κακόριν είναι μυϊκό. Θα κάνει MRI αύριο και θα ξέρουμε περισσότερα”.

Για το ντεμπούτο Γκόλντσον-Κορέια… “Ο Γκόλντσον έδειξε αμέσως τη ποιότητα του . Για να είμαι ειλικρινής θέλαμε να περιμένουμε για να τον χρησιμοποιήσουμε μετά τη διακοπή λόγω του τραυματισμού του. Όμως ήθελε πολύ να παίξει με πίεζε εμένα, το ιατρικό τιμ. Είναι πολύ σταθερός, επικοινωνεί σε όλους, στον αέρα είναι σαν μηχανή. Έδειξε με το πρώτο παιχνίδι την ποιότητα του. Ο Κορέια είναι ακόμα σε διαδικασία προσαρμογής, όμως είχε καλές σέντρες και καλές επινοήσεις. Περιμένω περισσότερα απέναντι σε ομάδες που αμύνονται βαθιά. Εϊναι πολύ ποιοτικός παίκτης και πολύ καλό παιδί και θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στη συνέχεια”.