20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η ΑΕΛ για το 2Χ2.Είναι φαβορί αλλά υπολογίζει την Ομόνοια Αρ.

Η ΑΕΛ για το 2Χ2.Είναι φαβορί αλλά υπολογίζει την Ομόνοια Αρ.

By on 31 Αυγούστου, 2024 0 409 Views

Η ΑΕΛ υποδέχεται στις 20:00, την Ομόνοια Αραδίππου, σε ένα ποδοσφαιρικό συναπάντημα, 27 χρόνων μετά… Οι «γαλαζοκίτρινοι» στοχεύουν στη νίκη, για να κάνουν το 2 στα 2 , στο πρωτάθλημα πριν την διακοπή.
Η ΑΕΛ είναι το φαβορί στην αναμέτρηση και καλείται να το δείξει όμως και στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε είδαμε την Ομόνοια Άραδίππου ότι είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά, όπως έδειξε στην πρεμιέρα και χρειάζεται προσοχή από τους «γαλαζοκίτρινους» αν δεν θέλουν να την πατήσουν. Στην δική της πρεμιέρα η ΑΕΛ άφησε θετικές εντυπώσεις και θέλει τώρα μπροστά στον κόσμο της να κολλήσει δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.
Ο Κρις Κόλμαν πέραν του Παπαφώτη που θα μείνει εκτός για περιπου τρεις μήνες, δεν έχει άλλο αγωνιστικό πρόβλημα που να είναι τουλάχιστον γνωστό. Πιθανόν όμως να δούμε αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα, αφού κάποιοι ποδοσφαιριστές ανέβασαν βαθμό ετοιμότητας και χτυπούν ενδεκάδα. Είναι από τις εβδομάδες που ο Ουαλός τεχνικός έχει ένα ευχάριστο πονοκέφαλο για να επιλέξει την ενδεκάδα της ομάδας του αφού οι υποψήφιοι είναι πολύ περισσότεροι των έντεκα.
Μια πιθανή ενδεκάδα για την ΑΕΛ ίσως να αποτελείται από τους Μπράγκα, Ουετρόγκο, Κονσταντίνι, Φραντζή, Νεοφύτου, Μεγιάδο, Τοκού, Άβραχαμ, Λέσοβόι, Μακρής και Τρισκόφσκι.
Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Στόλνικ, Μάμας, Ιμινισγούε και Σίνγκ.