20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μετά τον Ίλιεφ, η Ανόρθωση θα ψάξει για καλή περίπτωση άνεργου

Μετά τον Ίλιεφ, η Ανόρθωση θα ψάξει για καλή περίπτωση άνεργου

By on 10 Σεπτεμβρίου, 2024 0 359 Views

Με την απόκτηση του Ατανάς Ίλιεφ, η Ανόρθωση συμπληρώνει 16 θέσεις στον κατάλογο Α’. Οι 15 είναι οι σίγουροι στο ρόστερ της και πρόκειται για τους Ζίβκοβιτς, Μιροσάβλιεβιτς, Κίκο, Φραν Γκαρσία, Κονσεϊσάο, Σταμούλης, Τεϊσέιρα, Μουγκάμπι, Μλάντοβιτς, Κάργας, Ρόγκουλιτς, Γούλερι, Λόπες, Γκιούρτσο και Ίλιεφ.

Το ερωτηματικό είναι ο Μουσοντά, καθώς ακόμη γίνονται επαφές προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του, χωρίς να έχει προκύψει οριστική κατάληξη. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα της Αμμοχώστου έχει ούτως ή άλλως, μία κενή θέση στον κατάλογο Α’ για την απόκτηση μέσου, εάν κι εφόσον βρεθεί μία αξιόλογη περίπτωση άνεργου ποδοσφαιριστή ή αν υπάρξει ευκαιρία να πάρει κάποιο με υποσχετική από άλλη Κυπριακή ομάδα

Θα γίνει προσπάθεια τις επόμενες μέρες ώστε να γίνει μία επιπλέον κίνηση, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι το δεδομένο με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

Ο Ατανάς αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού επιθετικού και θα φοράει τον αριθμό 9 στην πλάτη.Η απόκτηση του ελευθερώνει και τον Λόπες που δεν είναι καθαρόαιμος σέντερ φορ αλλά παίκτης που μπορεί να παίξει πίσω από τον επιθετικό κορυφής

Βιογραφικό

Ο Ατανάς Ίλιεφ γεννήθηκε στις 9/10/1994 στην Βουλγαρία. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Τσέρνο Μόρε, ενώ μέχρι το 2021 αγωνίστηκε διαδοχικά στις Ντόπριχ, Μοντάνα και Μπότεφ Πλόβντιβ. Το 2021 πήρε μεταγραφή στην Ιταλική Άσκολι, όπου επέστεψε το 2023 στην Βουλγαρία για λογαριασμό της Τσέρνο Μόρε. Συνολικά στην καριέρα του, σε 301 αγώνες, πέτυχε 109 γκολ και 21 ασσίστ. Φόρεσε επίσης την φανέλα με το εθνόσημο της χώρας του 16 φορές, πετυχαίνοντας 3 γκολ.