20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Άλλο επίπεδο η Πάφος FC,κέρδισε άνετα την Ανόρθωση 3-1

Άλλο επίπεδο η Πάφος FC,κέρδισε άνετα την Ανόρθωση 3-1

By on 14 Σεπτεμβρίου, 2024 0 150 Views

Η Πάφος FC επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που τη συνόδευε και επικράτησε της Ανόρθωσης με 3-1 στο «Στέλιος Κυριακίδης»., για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η παφιακή ομάδα ήταν πραγματικά εξαιρετική, έβγαλε στο γήπεδο την ανωτερότητά της κι έφτασε δικαιότατα στην επικράτηση, ενώ θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα. Ο Ζάιρο άνοιξε το σκορ στο 40’΄, ο Άντερσον διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του στο 59’ και ο Σούνιτς στο 67΄’ πέτυχε το τρίτο γκολ. Η Ανόρθωση μείωσε με τον Ράφα Λόπες στο 80’, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Δεύτερη σερί νίκη για την Πάφος FC, δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Aνόρθωση που προβλήμάτισε με την εμφάνιση της αλλά η διαφορά επιπέδου της ομάδας της Πάφου από τη φετινή Ανόρθωση είναι μεγάλη

ΠΑΦΟΣ FC: Ίβουσιτς, Γκολντάρ, Λουκασέν, Σίλβα, Μπρούνο, Σούνιτς, Πέπε (73′ Ναμ), Ντράγκομιρ (78′ Κίνα), Τζάτζα (57′ Νατέλ), Τάνκοβιτς (73′ Ηλία), Ζάιρο (57′ Άντερσον).
Στον πάγκο: Μιχαήλ, Παπαδούδης, Πηλέας, Κίνα, Νατέλ, Τανλόγκο, Ναμ, Μπουκαμίρ, Άντερσον, Νταλίνια, Ποντέλο, Ηλία. 
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ζίβκοβιτς, Μουγκάμπι, Μλάντοβιτς, Κονσεϊσάο, Κίκο, Αρτυματάς, Χρυσοστόμου, Ρόγκουλιτς (68′ Σ.Χαραλάμπους), Γούλερι (78′ Ίλιεφ), Γκιούρτσο (46′ Χρυσόπουλος), Λόπες (87′ Θεοδώρου).
Στον πάγκο: Μιλοσάβλιεβιτς, Κεραυνός, Θεοδώρου, Σπόλιαριτς, Ίλιεφ, Χρυσόπουλος, Σ.Χαραλάμπους, Σταμούλης, Μιχάλας, Μάρκου, Ε.Χαραλάμπους.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Kαρδέδο,Σούνιτς, Λουκασέν / Μουγκάμπι, Κίκο

ΣΚΟΡΕΡ: 40′ Ζάιρο, 59′ Άντερσον, 67′ Σούνιτς / 80′ Λόπες
ΘΕΑΤΕΣ: 5115 εισιτήρια
Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λάμπρου Λάμπρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Βασιλείου Αδάμος
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης