19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Συνελήφθη 34χρονος για τα επεισόδια στον αγώνα Απόλλωνα-ΑΕΛ

Συνελήφθη 34χρονος για τα επεισόδια στον αγώνα Απόλλωνα-ΑΕΛ

By on 18 Σεπτεμβρίου, 2024 0 438 Views

Ανακοίνωση για την σύλληψη ενός 34χρονου που εμπλέκεται στα επεισόδια στη Λεμεσό στο ντέρμπι Απόλλων-ΑΕΛ εξέδωσε η αστυνομία.

Η ενημέρωση:

Εντοπίστηκε το βράδυ που πέρασε και συνελήφθη άντρας ηλικίας 34 ετών, ο οποίος αναζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου σε αθλητικό χώρο, παρακώλυσης και ματαίωσης αγώνα, και άλλων αδικημάτων, αναφορικά με τα επεισόδια βίας που διαπράχθηκαν σε σχέση με τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΕΛ, στο στάδιο «Άλφα Μέγα» στη Λεμεσό, την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, τη Δευτέρα και την Τρίτη, 16 και 17 Σεπτεμβρίου, 2024, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες αναζητούμενων προσώπων, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων τους και στον εντοπισμό τους.

Αφού από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος είναι ένα από τα αναζητούμενα πρόσωπα, εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ της Τρίτης, 17 Σεπτεμβρίου, 2024, ο 34χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.