19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • NTOMINΓΚΕΖ:Ο χρόνος σίγουρα βοηθά στη βελτίωση.Είμαι χαρούμενος για όλους τους ποδοσφαιριστές

NTOMINΓΚΕΖ:Ο χρόνος σίγουρα βοηθά στη βελτίωση.Είμαι χαρούμενος για όλους τους ποδοσφαιριστές

By on 18 Σεπτεμβρίου, 2024 0 301 Views

Οι δηλώσεις του τεχνικού του ΑΠΟΕΛ, Ζοσέ Ντομίνγκεζ μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη επί της ΕΝΠ.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Στην κάμερα της Cytavision:

“Πολύ χαρούμενος για τη νίκη και την απόδοση. Έπρεπε να κάνουμε διαχείριση, αφού θα έχουμε πολλά παιχνίδια στην συνέχεια. Είμαι χαρούμενος και από τους παίκτες που αγωνίζονται και από αυτούς που δεν. Μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, είμαστε ευχαριστημένοι με την βελτίωση αλλά έχουμε αρκετή δουλειά ακόμη.”

” Είναι νίκες που βοηθούν στην ψυχολογία και προσπαθούμε να κτίσουμε την αυτοπεποίθηση μας.”

“Είναι φανταστικός ο κόσμος, για μας είναι ο 12ος παίκτης.”

Στην συνέντευξη Τύπου:

“Είναι πάρα πολύ ωραίο για το τεχνικό επιτελείο να βλέπει την βελτίωση. Ο χρόνος σίγουρα βοηθά. Η νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι έδωσε αυτοπεποίθηση και σήμερα πρόσθεσε σε αυτό τον τομέα. Δεν είναι εύκολο τα συνεχόμενα παιχνίδια. Διαχειριστήκαμε κάποιους παίκτες.

Είχαμε ισορροπία και στην δημιουργία αλλά και στην μετάβαση. Είμαι χαρούμενος για όλους τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν παίκτες που ξέρουμε και παίκτες που δεν ξέρουμε, ωστόσο όλοι προσαρμόζονται με τον ίδιο τρόπο.”

“Στα πρώτα παιχνίδια ήταν δύσκολο να πιέσουμε, ήμασταν αργοί και δεν είχαμε δυναμική. Το βλέπουμε να έρχεται στα παιχνίδια τώρα, είναι συνδυασμός της φυσικής κατάστασης και της ψυχολογίας. Οι παίκτες δείχνουν πιο οργανωμένοι στον αγωνιστικό χώρο.”

Αν αυτό είναι το στιλ παιχνιδιού που θέλει:

“Ναι έχει να κάνει με τη δυναμική και το τρόπο που θέλουμε να παίξουμε. Πρέπει να πω ότι φέτος έχουμε κάποιες διαφορετικές επιλογές σε σχέση με πέρσι. Πρέπει να παίζουμε και χωρίς την μπάλα, να έχουμε ποικιλία και σωστή αξιολόγηση σε σχέση με τα χαρακτηριστικά των παικτών.”

Για τις κίτρινες σε Τσεμπάκ και Κοσταντίνοφ:

“Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι, συμβουλεύουμε τους ποδοσφαιριστές να είναι ψύχραιμοι. Ειδικά με το νέο κανονισμό, έχουμε δουλέψει αρκετά με τους ποδοσφαιριστές ώστε να μην τους χάνουμε, με εύκολες κάρτες. Ωστόσο υπήρξα ποδοσφαιριστής και τους κατανοώ. Έχουμε επιλογές ως ομάδα για να αντικαταστήσουμε αυτούς που θα λείπουν.”