22 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 22 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Stoiximan Super League: Να παραμείνει στην κορυφή θέλει η ΑΕΚ, μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό η νίκη

Stoiximan Super League: Να παραμείνει στην κορυφή θέλει η ΑΕΚ, μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό η νίκη

By on 22 Σεπτεμβρίου, 2024 0 87 Views

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Athens Kallithea και με διπλό θα διατηρηθεί στην κορυφή, ενώ ο Παναθηναϊκός χρειάζεται οπωσδήποτε την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Πανσερραϊκό. Λεβαδειακός – ΟΦΗ και Ατρόμητος – Λαμία τα άλλα ματς της ημέρας για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Λεβαδειακός – ΟΦΗ

Η αρχή γίνεται στις 16:30 στη Λιβαδειά, με τον Λεβαδειακό ο οποίος αναζητεί το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα να υποδέχεται τον φορμαρισμένο ΟΦΗ, ο οποίος αναρριχήθηκε στην 4η θέση μετά τη νίκη επί του Αρη.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μορέιρα που αποβλήθηκε κόντρα στον Πανσερραϊκό και στον τραυματία Γκροφ. Η αποστολή του Λεβαδειακού: Γκαραβέλης, Στάγκος, Λιάγκας, Κάσσος, Τσάπρας, Βήχος, Εραμούσπε, Παπαδόπουλος, Χαβαλές, Πλέγας, Μεχία, Κωστή, Τσόκαϊ, Λαμαράνα, Συμελίδης, Γιαννιώτας, Πεντρόσο, Όζμπολτ, Ρομό, Μπάλτσι, Ζίνι.

Πέρα από τον γνωστό απόντα Νέιρα δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα για τον Τραϊανό Δέλλα στον ΟΦΗ. Η αποστολή: Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Μπρεσάν, Χατζηθεοδωρίδης, Γκονθάλεθ, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Καραχάλιος, Ριέρα, Μπαΐνοβιτς, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Σαλσέδο, Φούντας, Νους, Σενγκέλια, Γιουνγκ.

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός

Στις 18:00 στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις νίκες υποδεχόμενος τον ουραγό Πανσερραϊκό, στον πάγκο του οποίου θα ντεμπουτάρει ο Χουάν Φεράντο.

Εκτός των πλάνων του Αλόνσο είναι ο Μαξ και ο Σπόραρ ενώ δεν υπολογίζονται και οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης και Γερεμέγεφ.

Ο Καπτούμ υπέστη θλάση και δεν είναι διαθέσιμος, ενώ εκτός είναι τα πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα Ουαγκέ και Ζελέν, αλλά και οι Χαντάκιας, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου. Η αποστολή του Πανσερραϊκού: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Καρασαλίδης, Καραμανώλης, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Δεληγιαννίδης, Φαρές, Στάϊκος, Λιάσος, Περούτσι, Τομάς, Ντέλετιτς, Τέρζιτς, Σαλαζάρ, Σοφιανός, Χατζηστραβός, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς.

Ατρόμητος – Λαμία

Ο Ατρόμητος υποδέχεται στις 20:30 τη Λαμία, με τους Περιστεριώτες να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη την αγωνιστική που μας πέρασε επί του Αστέρα. Από την άλλη η ομάδα της Φθιώτιδας έμεινε στο 0-0 με την Athens Kallithea.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών, Πάμπλο Γκαρσία έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του. Η αποστολή του Ατρόμητου: Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Αθανασίου, Σταυρόπουλος, Κίνι, Μπρόρσον, Τσακμάκης, Μανσούρ, Τσιγγάρας, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Μουντές, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Βρακάς, Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Γιουμπιτάνα, Μπάκου.

Ο Μαρίνος Σατσιάς δεν υπολογίζει στον Ντεντάκη. Κάποιο άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει για τον τεχνικό της Λαμίας. Η αποστολή: Ράτον, Κόστιτς, Σουρδής, Σαραμαντάς, Αντράντε, Γκοτζαμανίδης, Σάντμπεργκ, Ρινγκ, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Νούνιες, Μέκιτς, Μπίκοφ, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Βιτλής, Γκιντό, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Ενρίκεζ, Σιμόνι.

Athens Kallithea – ΑΕΚ

Μισή ώρα αργότερα (21:00) η ΑΕΚ θέλει να φύγει με το διπλό από τη Λεωφόρο για να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα απέναντι στην Athens Kallithea, η οποία έφυγε με τον βαθμό από την έδρα της Λαμίας την περασμένη εβδομάδα.

Εκτός από τους γνωστούς πλέον απόντες, Μαρότα, Μεχίας και τον άτυχο Σαρδέλη ο Μάσιμο Ντονάτι έχει κανονικά στη διάθεση του όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. H αποστολή της Athens Kallithea: Αθανάσιος Πάντος, Μπερναμπέ, Ιωάννης Γκέλιος, Νεμάνια Νίκολιτς, Ματέι Χάνουσεκ, Αντρέι Μότοκ, Γιώργος Μανθάτης, Πίρι Σοΐρι, Γιάννης Τσιβελεκίδης, Βίκτορ Ματίεβιτς, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, Νικολά Ισιμά Μιρέν, Ανδρέας Βασιλόγιαννης, Χαβιέ Ματίγια, Ντεμέτριους, Μορ Εντιαγέ, Αλεσάντρο Μερκάτι, Τιέρι Μουτίνιο, Σαμπά Λελέ Ντιμπά, Ρόμπερς Ουλντρίκις, Ελάια Τζιάνι, Γιάννης Λουκίνας, Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο που αντιμετωπίζουν μυϊκά προβλήματα, τον Λαμέλα που προφυλάσσεται όλες τις προηγούμενες μέρες εξ αιτίας ενός χτυπήματος που είχε δεχθεί από την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο Ρότα τέθηκε και αυτός εκτός πλάνων με συμπτώματα ίωσης. Αποστολή, ως συνήθως, δεν ανακοινώνεται από την Ένωση.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Λεβαδειακός – ΟΦΗ (16:30) NovaSports Prime
Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός (18:00) CosmoteSport 1/Cytavision
Ατρόμητος – Λαμία (20:30) NovaSports Prime
Athens Kallithea – ΑΕΚ (21:00) CosmoteSport 1/Cytavision

Η βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ 13
2. Ολυμπιακός 10
3. ΑΕΚ 10
4.Αρης 8
5. ΟΦΗ 7
6.Ατρόμητος 5
7. Παναθηναϊκός 5
8.Λαμία 5
9. Παναιτωλικός 5
10.Asteras Aktor 5
11.Αthens Kallithea 3
12.Βόλος 3
13. Λεβαδειακός 2
14. Πανσερραϊκός 1

*ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Αρης, Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης και Βόλος έχουν από ένα ματς περισσότερο.