22 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 22 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Εθνικός Άχνας δεν λύγισε στην Αρένα.Πήρε ισοπαλία 2-2 από την ΑΕΚ σε σπουδαίο παιχνίδι με ανατροπές

Ο Εθνικός Άχνας δεν λύγισε στην Αρένα.Πήρε ισοπαλία 2-2 από την ΑΕΚ σε σπουδαίο παιχνίδι με ανατροπές

By on 22 Σεπτεμβρίου, 2024 0 63 Views

Σπουδαίο παιχνίδι απόψε στη Λάρνακα μεταξύ ΑΕΚ και Εθνικού με τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ και βαθμούς.

Παιχνίδι με πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες, με τον Εθνικό να ανοίγει το σκορ, την ΑΕΚ να ανατρέπει το σκορ αλλά με την ομάδα της Άχνας να ισοφαρίζει και να πετυχαίνει το τελικό 2-2.

Προηγήθηκε ο Εθνικός με φοβερό ανάποδο ψαλίδι του Γκονζάλεζ στο 22’, με την ομάδα της Άχνας να στέκεται πολύ καλά στο γήπεδο και την ΑΕΚ να κερδίζει μέτρα και να χάνει σπουδαίες ευκαιρίες μετά το μισάωρο.

Στην επανάληψη μπήκε πιο δυνατά η ομάδα της Λάρνακας και σε λίγα λεπτά κατάφερε να ανατρέψει το σκορ. Πρώτα ο Γκάμα με εκπληκτικό σουτ από πλάγια μέσα στην περιοχή και στο 63’ με αυτογκόλ του Οφόρι η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ.

Όμως ο Εθνικός παρά το σοκ των δύο τερμάτων κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με καρφωτή κεφαλιά του Λίπσκι μετά από εξαιρετική σέντρα του Μπονέτο από τα δεξιά.

Η ΑΕΚ έβαλε πίεση μετά το τέρμα της ισοφάρισης, ο Εθνικός προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος στην κόντρα αλλά μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2.

ΣΚΟΡΕΡ: Γκάμα (54′), Οφόρο (αυτ. 63′) / Γκονζάλες (22′), Λίπσκι (72′)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καμπρέρα / Ντε Ιριόντο, Μπονέτο, Λίπσκι, Μπρένο, Σααντί

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 2.500

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Λέδες, Σολ (46’ Γκάμα), Φαράζ, Μιλίσεβιτς, Πονς (85’ Ρόντεν), Αϊτόρ, Εκπολό, Ρομπέρζ, Καμπρέρα (71’ Ανγκιέλσκι), Μιραμόν (46’ Νάλι).

Εθνικός: Φλόρες, Ντε Ιριόντο (68’ Σααντί), Λίπσκι, Μπονέτο, Παναγιώτου, Γκονζάλεζ (53’ Αλμέιδα), Ιωάννου (69’ Σόμπιε), Στυλιανού (53’ Λομοτέι), Μπαχανάκ, Αντερέγκεν, Οφόρι (85’ Πεχλιβάνης).

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Π. Γιώργος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Σταύρου Ζωή
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος