22 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 22 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΑΡΣΕΔΟ:Οι παίκτες που μπήκαν έδωσαν τη νίκη, όμως έχουμε μεγάλο ρόστερ και θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες

ΚΑΡΣΕΔΟ:Οι παίκτες που μπήκαν έδωσαν τη νίκη, όμως έχουμε μεγάλο ρόστερ και θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες

By on 22 Σεπτεμβρίου, 2024 0 92 Views

Δηλώσεις παραχώρησε ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο, μετά τη νίκη με 3-1 επί της ΑΕΛ, στο “Άλφαμέγα”.

Αρχικά ο προπονητής της Πάφος FC είπε… “Καταφέρουμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη μετά από δύσκολο αγώνα. Γνωρίζαμε πόσο δύσκολο ήταν να κερδίσουμε την ΑΕΛ σε αυτό το γήπεδο και ευτυχώς τα καταφέραμε. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για τους ποδοσφαιριστές και για τον κόσμο της ομάδας. Θα μας δώσει ώθηση και θα κρατήσει την αυτοπεποίθηση μας στους αγώνες που έρχονται.

Για τον κόσμο... “Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας που εξάντλησαν τα εισιτήρια και μας βοήθησαν σήμερα να πάρουμε τη νίκη”.

Για το ότι είναι η μοναδική ομάδα με το απόλυτο και για το γεγονός ότι ο πρωταγωνιστής Τζάζα δεν ξεκίνησε… “Ξέραμε ότι αν κερδίσουμε θα πάμε στην πρώτη θέση. Όμως είναι απλά η αρχή. Έχουμε μεγάλο ρόστερ με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε κάποιους που σίγουρα το άξιζαν. Και σίγουρα ενόψει της δύσκολη συνέχειας και των πολλών αγώνα όλοι θα χρειαστούν και πρέπει να έχουν ρυθμό. Οι παίκτες που μπήκαν έδωσαν τη νίκη όμως είναι προϊόν ομαδικής προσπάθειας”.

Πως ένιωσε που οι οπαδοί φώναξαν ρυθμικά το όνομα του... “Είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος για αυτή την σύνδεση και σχέση που χτίσαμε. Είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε να τους δίνουμε χαρές”