22 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 22 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • NTOMINΓΚΕΣ:Ξέραμε ότι έπρεπε να πάρουμε ρίσκα γιατί είχαμε παίκτες με συνεχόμενα παιχνίδια.Δεν παίρνεις πρωτάθλημα με έντεκα παίκτες

NTOMINΓΚΕΣ:Ξέραμε ότι έπρεπε να πάρουμε ρίσκα γιατί είχαμε παίκτες με συνεχόμενα παιχνίδια.Δεν παίρνεις πρωτάθλημα με έντεκα παίκτες

By on 22 Σεπτεμβρίου, 2024 0 100 Views

Μετά τη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί της Νέας Σαλαμίνας, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Ζοσέ Ντομίνγκες δήλωσε τα ακόλουθα:

Τι αλλάξατε και η ομάδα παρουσιάζεται πιο συμπαγής; «Δουλεύουμε κάποια πράγματα,  αλλά χρειάζεται ακόμα δουλειά. Είναι σημαντική η νίκη κόντρα σε μια οργανωμένη ομάδα. Κάναμε και μια διαχείριση λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Πήραμε κάποια ρίσκα με νεαρούς, κάναμε λάθη αλλά είναι και αυτό μέρος της διαδικασίας. Είναι σημαντικό που αυτό συνδυάζεται με νίκες γιατί αυτό βοηθά την ομάδα».

Η ομάδα έχει πολλούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα πόσο δύσκολο είναι για εσάς να το διαχειριστείτε; «Είναι καλό να έχεις παίκτες με ποιότητα. Αξιολογήσαμε το επίπεδο φυσικής κατάστασης. Κάποιοι ήταν κάπως κάτω. Ξέραμε ότι έπρεπε να πάρουμε ρίσκα γιατί είχαμε παίκτες με συνεχόμενα παιχνίδια όπως ο Κοσταντίνοφ και ο Πέτροβιτς, ξεκουράσαμε τους Σαρφό και Ντογκαλά, ο Πίζι χρειάζεται χρόνο. Προσπαθούμε να προσθέσουμε επιλογές και είναι σημαντικό να συμβαίνει αυτό μέσα από νίκες. Βάζουμε και νεαρούς για να ωριμάσουν με την υπόλοιπη ομάδα. Οι νεαροί είναι και αυτοί μέρος της διαδικασίας. Δεν παίρνεις πρωτάθλημα με έντεκα παίκτες. Όταν έχεις συνέχεια τους έντεκα αποκτούν συνοχή αλλά χρειάζονται διαχείριση, υπάρχουν πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι σημαντικό να συμμετέχουν όλοι».

Αν θα προλάβει το Σούπερ Καπ ο Μάγιερ: «Κάνει ατομικό, περιμένω να ενημερωθώ από το ιατρικό επιτελείο. Σε τρεις μέρες θα είναι δύσκολο για το Σούπερ Καπ, θα δούμε».