23 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 23 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Μάντσεστερ Σίτι: Το ξέσπασμα του Γκουαρδιόλα μετά το 1-1, κλώτσησε την καρέκλα του στον πάγκο

Μάντσεστερ Σίτι: Το ξέσπασμα του Γκουαρδιόλα μετά το 1-1, κλώτσησε την καρέκλα του στον πάγκο

By on 23 Σεπτεμβρίου, 2024 0 89 Views

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έγινε έξαλλος μετά την ισοφάριση της Άρσεναλ 1-1 με τον Καλαφιόρι, με αποτέλεσμα να γυρίσει προς τον πάγκο και να κλωτσήσει την καρέκλα του.

Η τιτανομαχία της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ (2-2)το βράδυ της Κυριακής (22/9) θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο κλασικά και συνάμα καθηλωτικά ματς της Premier League, με τέσσερα γκολ και ανατροπή, αλλά όχι νικήτρια.

Στο 22′ οι κανονιέρηδες ισοφάρισαν σε 1-1 με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής του Καλαφιόρι, ένα γκολ που έκανε έξαλλο τον Πεπ Γκουαρδιόλα , ο οποίος κλώτσησε την καρέκλα στον πάγκο του.

Μάντσεστερ Σίτι: Το ξέσπασμα του Γκουαρδιόλα μετά το 1-1, κλώτσησε την καρέκλα του στον πάγκο

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν εκνευρισμένος με τον ρέφερι, καθώς είχε καλέσει τους αρχηγούς κοντά του για να τους μιλήσει και στην εξέλιξη της φάσης η Άρσεναλ εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ από το οποίο προήλθε το 1-1 του Καλαφιόρι.

“Ο Κάιλ Γουόκερ είχε δίκιο. Ο διαιτητής τού ζήτησε να πάει να μιλήσει μαζί του και με τους άλλους. Όταν ο διαιτητής λέει: “Ελάτε να μιλήσετε μαζί μου”, τουλάχιστον αφήσέ τον να επιστρέψει στη θέση του. Γιατί την επόμενη φορά δεν θα πάμε να μιλήσουμε μαζί τους”, ανέφερε στις δηλώσεις του.