27 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 27 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Χένινγκ Μπεργκ:Σήμερα πήραμε την νίκη παίζοντας πολύ καλά

Χένινγκ Μπεργκ:Σήμερα πήραμε την νίκη παίζοντας πολύ καλά

By on 27 Σεπτεμβρίου, 2024 0 86 Views

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά το εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. 

Αναλυτικά

Αρχικά: “Η μεγαλύτερη αλλαγή ήταν που σκοράραμε τρία γκολ γιατί στα τελευταία παιχνίδια παίζαμε πολύ καλά αλλά δεν μετατρέπαμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ. Παίξαμε πολύ καλά για ακόμα μια φορά σήμερα, είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Παίξαμε, νικήσαμε και καταφέραμε να πάρουμε τι νίκη. Είχαμε καλούς συνδυασμούς, καλούς αυτοματισμούς και πήραμε αυτό που αξίζαμε σήμερα. Το σημαντικότερο στο ποδόσφαιρο είναι η νίκη”.

Ίσως η πιο μεστή παρουσία της ΑΕΚ μέχρι στιγμής: “Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι αλλά ακόμα πιστεύω ότι με την Ομόνοια παίξαμε καλύτερα. Ήταν πολύ θετικό για εμάς που σκοράραμε τρία γκολ. Τακτικά ήμασταν πολύ καλοί”.

Βρήκε αυτό που της έλειπε… την ουσία: “Ναι είναι αλήθεια αυτό. Κάναμε ουσιαστικό και μεστό παιχνίδι. Στο πρώτο γκολ είχαμε πολύ ωραίο συνδυασμό, το δεύτερο ήταν σούπερ γκολ με τον Καμπρέρα. Το τρίτο ήρθε με μαχητικότητα του Ανγκέλσκι και άψογο τελείωμα του Ρόντεν”.

Για την ισορροπία της άμυνας, μπορούσε να αποφύγει το γκολ της Νέας Σαλαμίνας: “Ναι ισχύει. Δεν έκανε ευκαιρίες ο αντίπαλος και σίγουρα δεν θέλουμε να δεχόμαστε γκολ, πρέπει να το βελτιώσουμε γιατί είναι σημαντικό το clean sheet. Έχουμε αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα και δουλεύουμε πολύ σκληρά. Ο Ερνίκες έκανε πολύ καλό παιχνίδι και φάνηκε εντεκαδάτος. Δεν το φοβήθηκε και στις προπονήσεις είναι ένας πολύ εργατικός παίκτης. Πνευματικά δεν έχω παράπονο από κανένα, χρειάζεται χρόνο να μάθουν να δουλεύουν όλοι μαζί αμυντικά”.