29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Συμβιβάστηκαν νωρίς Πάφος FC και Άρης 1-1.Σκόραραν γήγορα αλλά δεν ρίσκαραν στο β΄ημίχρονο.Στην κορυφή η ομάδα του Καρσέδο

Συμβιβάστηκαν νωρίς Πάφος FC και Άρης 1-1.Σκόραραν γήγορα αλλά δεν ρίσκαραν στο β΄ημίχρονο.Στην κορυφή η ομάδα του Καρσέδο

By on 29 Σεπτεμβρίου, 2024 0 42 Views

Το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στο «Στέλιος Κυριακίδης» δεν ανέδειξε νικητή. Πάφος FC και Άρης έμειναν στο ισόπαλο 1-1, σε μία ισοδύναμη μάχη και συμβιβάστηκαν από ένα βαθμό, αποτέλεσμα το οποίο δεν φάνηκε να τους… χαλάει ιδιαίτερα.
Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν… φωτιά, καθώς ο Γκομίς μόλις στο 7’ έβαλε τον Άρη μπροστά στο σκορ, με την Πάφος FC να δίνει άμεση απάντηση, ισοφαρίζοντας με τον Γκολντάρ στο 11’. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν κάποιες ευκαιρίες αλλά κυρίως προϋποθέσεις, με το ρυθμό να πέφτει αισθητά στο β’ ημίχρονο και τελικά να αποχωρούν παίρνοντας από ένα βαθμό.Δεν ρίσκαραν οι δυο ομάδες στο β΄ημίχρονο αφού πρώτα δεν ήθελαν να χάσουν και το συνηθισμένο Χ στα μεταξύ τους παιχνίδια δεν τους χαλάει.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Πάφος είναι στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς και ο Άρης στους 11.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Από νωρίς πήρε το προβάδισμα ο Άρης και συγκεκριμένα στο 7ο λεπτό! Σουτ του Μπέγκτσον, σταμάτησε στον Ίβουσιτς, ο Καζού γύρισε στον Γκομίς που απο το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-1!

Μετά από 4 λεπτά ο Σούνιτς έκανε το γύρισμα στην περιοχή μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Τζάτζα , και ο Γκολντάρ βρέθηκε ψηλά και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-1!

Στο 26ο λεπτό ο Τάνκοβιτς έπιασε ένα σουτ, αλλά ήταν άστοχος.

Στο 34΄ένα μακρινό σουτ του Μπέγκτσον δεν δυσκόλεψε τον Ίβουσιτς. 3 λεπτά μετά είχαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Καζού απο το ύψος του πέναλτι να κάνει το σουτ και να κερδίζει μόνο ένα κόρνερ. Ένα σουτ του Ναμ στο 41΄εκτός περιοχής, ήταν αρκετά άστοχο. Στις καθυστερήσεις ο Ζάιρο έπιασε ένα γεμάτο σουτ με τον Βανά να απομακρύνει σε κόρνερ. Στο 45+7΄ο Τάνκοβιτς εκτέλεσε άστοχα ένα φάουλ.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 53΄ο Άρης έφυγε στην αντεπίθεση, ο Μαγιαμπέλα έκανε το σουτ αλλά ο Σίλβα με παρέμβαση παραχώρησε κόρνερ.

Στο 68΄ο Άρης έκανε τριπλή αλλαγή. Σεμέδο, Μοντόρ, Σαβό πέρασαν μέσα Γκομίς, Μαγιαμπέλα, Μπέγκτσον πέρασαν έξω.

Στο 76΄διπλή αλλαγή έκανε και η Πάφος. Κίνα και Άντερσον πέρασαν στις θέσεις των Ζάιρο και Κορέια.

Στο 82΄ο Λουκάσεν έπιασε την κεφαλιά αλλά ήταν άστοχη. 5 λεπτά μετά ένα δυνατό σουτ του Καζού, βρήκε τον Ίβουσιτς σε ετοιμότητα.

ΠΑΦΟΣ FC: Ίβουσιτς, Μπρούνο, Γκολντάρ, Λουκάσεν, Σίλβα, Σούνιτς, Πέπε (29′ Ναμ), Τάνκοβιτς, Κορρέια (76′ Κίνα), Τζάτζα (90′ Νατέλ), Ζάιρο (76′ Άντερσον).
Στον πάγκο: Μιχαήλ, Παπαδούδης, Πηλέας, Κίνα, Νατέλ, Τανλόγκο, Ναμ, Μπούκαμιρ, Άντερσον, Ποντέλο, Μ.Ηλία. 
ΑΡΗΣ: Βανά, Μποάκι, Γιαγκό, Γκόλντσον, Καζού, Στρούσκι (76′ Νίκολιτς), Σαρφό (82′ Μάτισικ), Μαγιαμπέλα (68′ Μοντνόρ), Μπένγκτσον (68′ Σεμέδο), Γκομίς (68′ Σάβο), Κβιλιτάια.
Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ζάντρο, Μουσούντα, Μάτισικ, Σανέ, Νίκολιτς, Σάβο, Θεοχάρους, Μοντνόρ, Σεμέδο, Ουρόσεβιτς, Κορέια. 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σούνιτς, Ναμ / Γκομίς, Σαρφό, Μπένγκτσον, Νίκολιτς, Βανά

ΣΚΟΡΕΡ: 11′ Γκολντάρ / 7′ Γκομίς
ΘΕΑΤΕΣ: 5519 εισιτήρια
Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Α’  Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
4ος Διαιτητή: Τεχράνυ Ανδρέας
VAR: Serra Marco
AVAR: Πέτρου Πέτρος
Παρατηρητής: Δημητρίου Βασίλης
ΣΤΟ ΟΡΙΟ: Σανέ (2)