29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΚΟΥΤΜΑΝ:Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν καταλαβαίνω…Από αύριο όλοι μαζί,ενωμένοι για τη δύσκολη συνέχεια

ΓΚΟΥΤΜΑΝ:Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν καταλαβαίνω…Από αύριο όλοι μαζί,ενωμένοι για τη δύσκολη συνέχεια

By on 29 Σεπτεμβρίου, 2024 0 78 Views

Ο προπονητής της ΕΝΠ, Όρι Γκούτμαν μίλησε στη Cytavision μετά την ήττα από τον Απόλλωνα.

“Είμαι απογοητευμένος, είχαμε καλή στρατηγική, έκαναν μεγάλη προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές μου. Ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Κρατούσαμε τον βαθμό της ισοπαλίας μέχρι το πέναλτι. Είμαι απογοητευμένος αλλά πρέπει να συνεχίσουμε…”.

Στην διάσκεψη Τύπου

“Δεχθήκαμε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, καταφέραμε και κλείσαμε τον Απόλλωνα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ”.

“Δεν θεωρώ ότι ο Απόλλωνας χρειάζεται κάποια βοήθεια σε αυτό το στάδιο με αυτό τον κόσμο. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν καταλαβαίνω…Αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα. Από αύριο όλοι μαζί, να δούμε τις επόμενες μέρες τα επόμενα παιχνίδια, μαζί ενωμένοι για τη δύσκολη συνέχεια”.

“Είμαστε νέα ομάδα, το τελικό μας ρόστερ αποτελείται από 15-16 νέους παίκτες, χρειάζεται χρόνος τόσο για τους παίκτες αλλά και μένα τον ίδιο, για να αντιληφθώ τι είναι το καλύτερο. Υπάρχουν παίκτες που έχουν φτάσει πριν από μια δύο βδομάδες. Μερικοί από αυτούς δεν είναι ακόμα έτοιμοι, κάποιοι άλλοι προέρχονται από τραυματισμό”.

“Το πρωτάθλημα όμως συνεχίζεται… Πρέπει να συλλέξουμε βαθμους. Χάσαμε από την Ομόνοια Αρ. αλλά νικήσαμε την Ομόνοια 29Μ. Περιμένω ακόμη περισσότερα από τους παίκτες μου. Η ομάδα μου μπορεί να συλλέξει βαθμούς”.

“Ο στόχος είναι να σώσουμε αυτή την ομάδα με το ρόστερ που έχουμε. Αν καταφέρουμε να παραμείνουμε στην Α’ κατηγηρία, αυτό θα είναι πολύ μεγάλο επίτευγμα”.

“Στον σημερινό αγώνα αξίζαμε τουλάχιοστον τον έναν βαθμό. Όμως ο χρόνος κυλά, πρέπει να δούμε κάποιες λεπτομέρειες και να διορθώσουμε ακόμα κάποια πράγματα. Είμαι στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα. Οφείλουμε να συνεχίσουμε…”.