1 Οκτωβρίου, 2024
  • 1 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Ενρίκε στα ΜΜΕ για το «κόψιμο» Ντεμπελέ: «Κάνετε λες και δεν χάνουμε ποτέ όταν παίζει»

Ενρίκε στα ΜΜΕ για το «κόψιμο» Ντεμπελέ: «Κάνετε λες και δεν χάνουμε ποτέ όταν παίζει»

By on 1 Οκτωβρίου, 2024 0 89 Views

Ο Λουίς Ενρίκε κουράστηκε να απαντάει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την απόφασή του να κόψει τον Ουσμάν Ντεμπελέ από την αποστολή της Παρί ενόψει Άρσεναλ και σχολίασε ειρωνικά τη στάση τους με μια δήλωση που πάντως θα συζητηθεί.

Η απόφαση του Λουίς Ενρίκε να «κόψει» τον Ουσμάν Ντεμπελέ από το επερχόμενο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Έμιρεϊτς» κόντρα στην Άρσεναλ (1/10, 22:00) προκάλεσε αντιδράσεις στη Γαλλία.

Η εξέλιξη αυτή σχολιάστηκε έντονα από τον γαλλικό Τύπο το πρωί της Δευτέρας, με τα πρώτα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για έντονο διάλογο των δύο ανδρών στην προπόνηση. Όλα αυτά πριν πάρει τον λόγο ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος όπως ήταν φυσικό δέχθηκε ουκ ολίγες ερωτήσεις για αυτή του την απόφαση στην απογευματινή συνέντευξη Τύπου μέχρι που… απασφάλισε.

Ο τεχνικός των Παριζιάνων άφησε να εννοηθεί πως υπήρξε έλλειψη σεβασμού από την πλευρά του Γάλλου διεθνούς εξτρέμ, τονίζοντας ότι δεν μετανιώνει για την κίνησή του αλλά και πως αυτό δεν σημαίνει πως η σχέση τους είναι μη αναστρέψιμη. Στο φινάλε, όταν έλαβε και τέταρτη διαδοχική ερώτηση επί του θέματος, έδωσε… πληρωμένη απάντηση λέγοντας:

«Κάνετε λες και δεν έχουμε χάσει ποτέ όταν παίζει ο Ντεμπελέ. Δεν ισχύει. Χάσαμε με τη Νιούκαστλ, με τη Μίλαν, με την Μπαρτσελόνα εντός έδρας. Μα τι τρομακτικό!».

«Δεν πρόκειται να κάνω σαπουνόπερα το θέμα. Δεν ισχύει ότι τσακωθήκαμε με τον Ντεμπελέ. Υπήρξε ένα πρόβλημα με τις υποχρεώσεις του προς την ομάδα κι όχι κάτι προσωπικό ανάμεσά μας. Όταν κάποιος δεν σέβεται ή δεν τηρεί τους κανόνες, δεν είναι έτοιμος να παίξει. Για αυτό κι έπρεπε να τον θέσω εκτός. Ο στόχος μου είναι να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, ήταν μια δύσκολη απόφαση αλλά πιστεύω πως ήταν η καλύτερη δυνατή και θα την ξανάκανα 100 φορές. Αυτό δεν σημαίνει πως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Η διοίκηση με στήριξε σε αυτή μου την απόφαση γιατί με έφεραν εδώ ώστε να χτίσω την καλύτερη δυνατή ομάδα», δήλωσε αναλυτικά.