2 Οκτωβρίου, 2024
  • 2 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΝΤΑΜΠΡΑΟΥΣΚΑΣ:Να δημιουργήσουμε μία μαγική βραδιά…(Ο Γιόβετιτς ανεβάζει το επίπεδο της Ομόνοιας και του Κυπριακού ποδοσφαίρου)

ΝΤΑΜΠΡΑΟΥΣΚΑΣ:Να δημιουργήσουμε μία μαγική βραδιά…(Ο Γιόβετιτς ανεβάζει το επίπεδο της Ομόνοιας και του Κυπριακού ποδοσφαίρου)

By on 2 Οκτωβρίου, 2024 0 82 Views

Βάλντας Νταμπράουσκας παρέθεσε διάσκεψη τύπου ενόψει της Ευρωπαϊκής πρεμιέρας της Ομόνοιας στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, με αντίπαλο τη Βίκινγκουρ (3/10-19:45), στο ΓΣΠ.

Οι τοποθετήσεις του:

Αρχικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι και περιμένουμε τον αγώνα. Είναι ιδιαίτερες οι Ευρωπαϊκές βραδιές εδώ στην Κύπρο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία μαγική βραδιά και να πετύχουμε το στόχο μας». 

Για τη Βίκινγκουρ«Είναι μία ομάδα από τις κορυφαίες στη χώρα της. Νικάει είτε στα τελευταία λεπτά είτε στις καθυστερήσεις κι έχει δημιουργήσει μία πίστη ότι μπορεί να νικήσει λόγω του σερί που έκανε. Έχει καλούς παίκτες, νεαρούς, γρήγορους, πεινασμένους. Έχουν το απρόβλεπτο στο παιχνίδι τους. Όλοι έχουν τα συν και τα πλην τους. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μη δίνουμε εύκολες μπάλες στον αντίπαλο και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και στο πλάνο μας. Έχουμε δείξει πως παίζουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Θέλω, οι ποδοσφαιριστές μου να απολαμβάνουν τον αγώνα και να μην βλέπουν το σκορ. Δεν θέλω να έχουν πίεση και να δώσουν την ενέργεια πίσω στον κόσμο κι όλοι μαζί να τα δώσουμε όλα για τον αγώνα».

Αν θα προχωρήσει σε αλλαγές λόγω των συνεχόμενων αγώνων«Είναι δύσκολο να απαντήσω για το φορμάτ γιατί είναι κάτι καινούργιο και ασχέτως από τα στατιστικά που λένε πόσους βαθμούς χρειάζεσαι για να προκριθείς. Κάποιες φορές τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εμείς αυτό που λέμε είναι πως δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει τι θα γίνει σε έξι αγώνες αλλά πως θα φτάσουμε στη νίκη στον πρώτο μας αγώνα. Ακόμη σκεφτόμαστε κάποια πράγματα για το πως θα αγωνιστούμε. Κοιτάζουμε και λίγο το παιχνίδι της Κυριακής και είναι φυσιολογικό να γίνει ένα ροτέισον αλλά δεν μας φοβίζει. Το να ανταγωνίζεσαι ομάδες δυνατές γίνεσαι κι εσύ καλύτερος». 

Για τα αγωνιστικά νέα«Ο Μπέζους δεν είναι στη λίστα αλλά προπονείται και είναι στο 90% του. Είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του. Μετά τη διακοπή αναμένεται να μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε, όπως και τον Σεμέδο και τον Μουσιαλόφσκι». 

Για τον Στέφαν Γιόβετιτς«Ανεβάζει το επίπεδο όχι μόνο της Ομόνοιας αλλά όλου του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Είναι επαγγελματίας και δίνει το καλό παράδειγμα στους νεαρούς. Το γεγονός πως δεν είχε ομάδα δεν σημαίνει πως δεν είναι έτοιμος. Έκανε προπονήσεις με κάποιες ομάδες και δείχνει πόσο επαγγελματίας είναι. Είναι σχεδόν έτοιμος να αγωνιστεί. Μπορεί να παίξει και στη θέση «9» και στα άκρα της επίθεσης αλλά και ως επιτελικός μέσος. Δεν τον υπολογίζω να τον χρησιμοποιήσω σε μία συγκεκριμένη θέση». 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: