4 Οκτωβρίου, 2024
  • 4 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Απογοήτευση και προβληματισμός στο ΑΠΟΕΛ για την εικόνα και το αποτέλεσμα

Απογοήτευση και προβληματισμός στο ΑΠΟΕΛ για την εικόνα και το αποτέλεσμα

By on 4 Οκτωβρίου, 2024 0 124 Views

Πίκρα, απογοήτευση, προβληματισμός είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν στο ΑΠΟΕΛ μετά το ψεσινό κάζο στο Δουβλίνο.Και δεν είναι μυστικό ότι στο ΑΠΟΕΛ μετά από τέτοιες εμφανίσεις και αποτυχίες,όταν η εικόνα της ομάδας δεν είανι ανάλογη του ρόστερ δεν διαστάζουν να πάρουν αποφάσεις.Και το κάζο στο Δουβλίνο ήρθε μετά από το 0-0 με μέτρια εμφάνιση απέναντι στην Ομόνοια 29Μ στο πρωτάθλημα.

Οι γαλαζοκιτρινοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και κατάφεραν να μην κερδίσουν μια ομάδα που στο πρωτάθλημα μας θα δυσκολευόταν να κρατηθεί πάνω από τις 3-4 τελευταίες θέσεις και μάλιστα με τον αντίπαλο να είναι με 10 παίκτες από το 50′. 

Το σκηνικό είναι από ψες δύσκολο, με τον κόσμο που έκανε το ταξίδι στο Δουβλίνο και γενικότερα τους φίλους του ΑΠΟΕΛ με τι δίκαιο τους, να μην μπορούν να πιστέψουν τι έγινε και πως η ομάδα του δεν κέρδισε ένα τόσο αδύναμο αντίπαλο.

Ευθύνες υπάρχουν και κατά κύριο λόγο πέφτουν στον Ζοσέ Ντομίνγκες, ο οποίος έκανε κινήσεις που έδειξε πως δεν ήταν σε θέση να διαχειριστεί σωστά το ματς. Λανθασμένες αλλαγές, κακή προσέγγιση του αγώνα. Πίκρανε και προβληματίζει τον κόσμο και η στάση κάποιων παικτών, όχι μόνο με την αγωνιστική τους παρουσία.

Προβληματισμός και μάλιστα έντονος υπάρχει και στη διοίκηση, όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό. Η ομάδα δεν μπορεί να κάνει πράγματα αυτονόητα στο γήπεδο και τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα έπρεπε, βάσει της δυναμικότητας των αντιπάλων που είχε ενώπιον της. Ακολουθεί πιο δύσκολο πρόγραμμα και με τέτοια παρουσία η ομάδα δεν μπορεί να πάει πουθενά. Το ντέρμπι με την ΑΕΚ αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία και το ΑΠΟΕΛ καλείται να βρει τον τρόπο να αντιδράσει, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν προπονητής και παίκτες προσεγγίσουν στη σωστή τους διάσταση την όλη κατάσταση. Τα αποτελέσματα θα έρθουν μόνο με καλή απόδοση και πρόοδο και όχι με λόγια και υποσχέσεις για δουλειά. Ο χρόνος περνά και πλέον όλοι είναι υπό μεγάλη πίεση.Αν η εικόνα δεν αλλάξει δραστικά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ η πίεση θα αυξηθεί και η διοίκηση θα κληθεί να πάρει αποφάσεις.