4 Οκτωβρίου, 2024
  • 4 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τρίποντο για την Καρμιώτισσα που έκοψε τη φόρα του Απόλλωνα

Τρίποντο για την Καρμιώτισσα που έκοψε τη φόρα του Απόλλωνα

By on 4 Οκτωβρίου, 2024 0 109 Views

 Η Καρμιώτισσα πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη κόντρα στον Απόλλωνα με 2-0 με την… αύρα του νέου της τεχνικού, Μάουρο Καμορανέζι.

«Ονειρικό» ντεμπούτο για τον Ιταλό κόουτς αφού στο ντεμπούτο του και την ημέρα των γενεθλίων του πανηγυρίζει μαζί με την ομάδα του μία μεγάλη επιτυχία. Στο 33’ ο Γιούσης άνοιξε το σκορ και στο 59΄ ο εκ των κορυφαίων του αγώνα, Πόθο σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Αυτή ήταν η 2η νίκη της Καρμιώτισσας στο πρωτάθλημα έφτασε στους 8 βαθμούς και ανέβηκε στην 6η θέση. Για τον Απόλλωνα είναι η 2η ήττα και έτσι μένει στους 10 βαθμούς και στην 5η θέση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους ποδοσφαιριστές του Άντριαν Γκούλα να πατάνε καλύτερα στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού χωρίς ωστόσο να φτιάξουν τη μεγάλη ευκαιρία.

Στη συνέχεια η Καρμιώτισσα ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να βγάλει την μπάλα μακριά από την εστία του Εμπάσι. .

Στο 37ο λεπτό ο Μαλόνε έκανε το σουτ, ο Σελεστίν έδιωξε στη γραμμή αλλά ο Γιούσης από κοντά σκόραρε και άνοιξε το σκορ. Ο Σέσι έκανε ωραία ενέργεια στο 45ο λεπτό,  γύρισε στον Ντορεγκαράι αλλά το πλασέ του πέρασε ψηλά έξω.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Απόλλωνας μπήκε πιο δυνατά ώστε να πετύχει ένα γκολ ωστόσο και πάλι ήταν φλύαρος με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας να μην απειλούνται καθόλου.

Το 2-0 δεν άργησε να έρθει καθώς ο  Γιούσης έδωσε στον Πόθο ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι ποδοσφαιριστές του Άντριαν Γκούλα είχαν ένα βουνό να ανέβουν μετά το δεύτερο γκολ που δέχθηκαν ωστόσο δεν κατάφεραν να φτιάξουν καλές ευκαιρίες στην εστία του Εμπασί.

Μάλιστα η Καρμιώτισα στο 89ο λεπτό μπορούσε να κάνει το 3-0 όταν ο Σμίλιανιτς βρέθηκε απέναντι από τον Λέουβενμπεργκ αλλά το πλασέ του κατέληξε στο δοκάρι.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Επασί, Αντωνίου (86′ Μπάκιτς), Μαλόνε, Χότσκο, Ντούμπια (74′ Βρίκκης), Κοβάσεβιτς, Πόθο (74′ Νεοφύτου), Τσουκαλάς, Σίμιτς, Ντόρντεβιτς (62′ Σμίλιανιτς), Γιούσης
Στον πάγκο οι Σπόλιαριτς, Κβίρκβια, Κριβάκιν, Ντελμίρο, Παντελή, Γκραντινάρου, Ανδρέου, Ματθαίου

ΑΠΟΛΛΩΝ: Λέουβενμπεργκ, Σάντος, Ντε Μάρκο (62′ Λαμ), Βούρος (86′ Μπαραόνα), Σελεστίν, Ντε Αλμέιδα (86′ Κολ), Σπόλιαριτς, Μπουαγκάρντ (62′ Ζμέρχαλ), Σαγκάλ (37′ Ντρόζντεκ), Βεϊσμπέκ, Ντορεγκαράι
Στον πάγκο: Λεωνίδου, Δημητρίου, Μαλεκκίδης, Ντουοντού

ΣΚΟΡΕΡ: 33′ Γιούσης, 59′ Πόθο
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σμίλιανιτς, Ντούμπια (3), Αντωνίου/ Ντε Μάρκο, Σάντος (3)

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 1000.

Στο όριο των καρτών: Κοβάσεβιτς, Κβίρκβια, Ντούμπια (2)/ Βούρος, Μπουαγκάρντ, Σάντος, Βεϊσμπέκ (2)

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Α. Γιώργος
4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας
VAR: Αθανασίου Κυριάκος
AVAR: Κοντεμενιώτης Γιώργος
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης