6 Οκτωβρίου, 2024
  • 6 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ώρα για ντέρμπι με το βλέμμα στην κορυφή. Συγκρούονται  Άρης-Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ. Φαβορί στο Παραλίμνι η Πάφος FC αλλά η ΕΝΠ θα παλέψει(πρόγραμμα-βαθμολογία)

Ώρα για ντέρμπι με το βλέμμα στην κορυφή. Συγκρούονται  Άρης-Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ. Φαβορί στο Παραλίμνι η Πάφος FC αλλά η ΕΝΠ θα παλέψει(πρόγραμμα-βαθμολογία)

By on 6 Οκτωβρίου, 2024 0 96 Views

Συνέχεια σήμερα (6/10) στην δράση της 6ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan με δύο ντέρμπι, Άρης-Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ και το ματς με ξεκάθαρο φαβορί την Πάφος FC που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΕΝΠ.

Στο ΓΣΠ  η ΑΕΚ κόντρα στην παράδοση  απέναντι στο ΑΠΟΕΛ θέλει νίκη για να το ξεπεράσει στην βαθμολογία, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι δεν μπορούν να σκέφτονται οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από το τρίποντο, καθώς δεν τους παίρνει άλλη συνεχόμενη απώλεια. Η ΑΕΚ πιο ξεκούραστη και με ηρεμία θα πάει στο ΓΣΠ ενώ το ΑΠΟΕΛ που προβλημάτισε στα δυο τελευταία παιγνίδια  του θα προσπαθήσει να αντιδράσει και να παρουσιαστεί με το καλό του πρόσωπο για να κερδίσει το ντέρμπι πριν από την διακοπή που θα του δοθεί χρόνος για ηρεμία και διορθώσεις. Οι απουσίες των Σαρφό και Δώνη δεν επηρεάζουν το πλάνο του Ντομίνγκες αφού έχει αρκετές επιλογές.

Η πρωτοπόρος Πάφος έχει  έξοδο στο Παραλίμνι απέναντι στην διψασμένη από βαθμούς ΕΝΠ, αλλά είναι το φαβορί και από την δική της απόδοση θα κριθεί το αποτέλεσμα. Η Ένωση θα προσπαθήσει για την έκπληξη και αν υποτιμηθεί μπορεί να κάνει την ζημιά. Μα νίκη η ομάδα της Πάφου θα κρατηθεί στην κορυφή και θα δει πόσο θα την ευνοήσουν και τα αποτελέσματα των δυο άλλων αγώνων.

Στο ντέρμπι στη Λεμεσό ανάμεσα σε Άρη και Ομόνοια, ο χαμένος υπάρχει πιθανότητα να χάσει βαθμολογικό έδαφος από την κορυφή, ενώ ο νικητής θα κρατήσει  τουλάχιστον την  απόσταση ανάσας  ενώ  σε περίπτωση γκέλας της Πάφου, θα βρεθεί στην κορυφή.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Οι τρεις αγώνες του Σαββάτου (5/10) για την 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan είχαν μεγάλο ενδιαφέρον.

ΑΕΛ και Ανόρθωση πέτυχαν εντός έδρας νίκες που τους έδωσαν… βαθιά ανάσα ενόψει τις συνέχειας αφού  προέρχονταν από απώλειες. Η Ομόνοια Αραδίπου πήρε…σούπερ διπλό κόντρα σε μία ομάδα με την οποία έχουν κοινούς στόχους και θα της δώσει ψυχολογία στην προσπάθεια που κάνει.

Από την άλλη, οι ηττημένοι παρέμειναν στα χαμηλά αφού Ομόνοια 29ης Μαΐου και Νέα Σαλαμίνα βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις και ο Εθνικός στην 11η, κάτι που σίγουρα δεν τους αφήνει ικανοποιημένους.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

 Καρμιώτισσα – Απόλλων 2-0

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου

Ομόνοια 29Μ– Ομόνοια  Αρ 0-2

 Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα 3-1

ΑΕΛ – Εθνικός   5-2

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου

19:00 Άρης – Ομόνοια Λευκωσίας (Cytavision)

19:00 Ε.Ν. Παραλιμνίου Πάφος F.C.(Cytavision)

20:00 ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ(Cablenet)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (7Η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου

18:00 Ομόνοια Αραδίππου – ΑΠΟΕΛ(Cytavision)

19:00 Ομόνοια Λευκωσίας – Ε.Ν.Π(Cytavision)

19:00 Πάφος F.C. – Καρμιώτισσα

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου

16:30 Εθνικός – Άρης(Cytavision)

19:00 ΑΕΚ – Ανόρθωση(Cytavision)

19:00 Απόλλων – Ομόνοια 29Μ(Cytavision)

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου

19:00 Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΛ(Cytavision)