14 Οκτωβρίου, 2024
  • 14 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Χρειαζόμαστε ένα καλό αποτέλεσμα για να χτίσουμε πάνω σε αυτό

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Χρειαζόμαστε ένα καλό αποτέλεσμα για να χτίσουμε πάνω σε αυτό

By on 14 Οκτωβρίου, 2024 0 121 Views

 Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών Σωφρόνης Αυγουστή και ο ποδοσφαιριστής Στέλιος Ανδρέου μίλησαν σε συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με το Κόσοβο. (15/10,21:45)

Τόνισαν την ανάγκη η Εθνική μας να επανέλθει μετά την ήττα από τη Ρουμανία αλλά και το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε με μια ποιοτική ομάδα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Ήδη η Ομοσπονδία του Κοσόβου ανακοίνωσε πως οι 12.000 εισιτήρια έχουν εξαντληθεί

Όσα είπε ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας…

Αρχικά: “Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε ότι θα δεχτούμε πίεση και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο. Πιστεύω στα παιδιά ότι θα μείνουν συγκεντρωμένα, σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο”.

Ερωτήσεις: 

Ποιο είναι το πιο “επικίνδυνο” στοιχείο του αντιπάλου: “Είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε ομαδικά, να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη”.

Αγωνιστικά νέα: “Δεν έχουμε απουσίες, είναι έτοιμοι όσοι αγωνίστηκαν με τη Ρουμανία. Αύριο θα δούμε ποιους έντεκα θα επιλέξουμε”.

Τι χρειάζεται η Εθνική; “Το είπε και ο Στέλιος και προχθές ο Λαΐφης. Θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα, να πάρουν κίνητρο. Το θέλουν, για να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Το χρειαζόμαστε ως ομάδα. Έβαλα κάποια διαφορετικά πράγματα στο παιχνίδι μας από τον προηγούμενο συνάδελφο. Σιγά σιγά θα φανούν. Πρέπει να φέρουμε τις λεπτομέρειες με το μέρος μας. Θέλουμε αύριο να μπούμε καλά, όταν δεχτήκαμε προχθές το γκολ αμέσως χάσαμε ψυχολογία. Το παιχνίδι τελειώνει στο 90′, στο 90’+5. Το σημαντικό είναι η αντίδραση όταν δέχεσαι γκολ. Πρέπει να σκοράρουμε πρώτοι”.

Για τα συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια: “Είναι πολύ λίγος ο χρόνος, κάποιες ομάδες στην Κύπρο αγωνίζονται Ευρώπη και είναι συνεχώς έτοιμοι. Δεν θέλουμε δικαιολογίες. Η Ελλάδα αγωνίστηκε με την ίδια εντεκάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια και έφερε δύο εξαιρετικά αποτελέσματα. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό”.

Για την αντίπαλη ομάδα: “Να μην ξεχνάμε ότι αντιμετωπίζουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Είναι κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές μας, απαιτείται συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό”.

https://youtube.com/watch?v=HvfSdoInIAU%3Fsi%3DZM6ce0YqYze2cKIa

Ο Στέλιος Ανδρέου εκπροσώπησε τους διεθνείς μας στη διάσκεψη Τύπου ενόψει του αγώνα με το Κόσοβο…

“Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Είναι μια δύσκολη έδρα, την τελευταία φορά ήμασταν κατώτεροι των προσδοκιών μας και αύριο θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση προκειμένου να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα”.

Μπορεί η Εθνική Κύπρου να αλλάξει τα δεδομένα ; “Με αφορμή την αλλαγή του προπονητή, θέλουμε να κάνουμε καινούρια αρχή. Είχαμε λίγες μέρες προετοιμασίας για το παιχνίδι με τη Ρουμανία, ήμασταν καλοί αλλά ήρθε το γκολ από αδράνεια. Αύριο θέλουμε την αντίδραση, θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα”.