14 Οκτωβρίου, 2024
  • 14 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΟΣΣΟΒΟ: Θεωρούν σίγουρη τη νίκη,θέλουν και πολλά γκολ

ΚΟΣΣΟΒΟ: Θεωρούν σίγουρη τη νίκη,θέλουν και πολλά γκολ

By on 14 Οκτωβρίου, 2024 0 106 Views

Σίγουρος για νίκη ο προπονητής του Κοσόβου, για το ματς απέναντι στην Εθνική μας ομάδα. Ο Franco Foda τόνισε επίσης ότι ο στόχος τους είναι η πρωτιά στον όμιλό μα

“Γνωρίζουμε ότι η Κύπρος έχει νέο προπονητή. Πρέπει να παίξουμε με την ίδια ενέργεια με τη Λιθουανία, με την ίδια νοοτροπία. Η Κύπρος παίζει πιο δυναμικό παιχνίδι, πιέζει, αλλά είμαστε καλά προετοιμασμένοι, έχουμε ενέργεια για αυτό το παιχνίδι. Θα νικήσουμε”

“Στο τελευταίο παιχνίδι δείξαμε ποιότητα, προσπαθήσαμε να βάλουμε την ομάδα της Λιθουανίας υπό πίεση όσο το δυνατόν νωρίτερα και δείξαμε επιθετικότητα και θετική ενέργεια, είχαμε τον έλεγχο της μπάλας και κατοχή. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε διαφορετικά και καλύτερα απέναντι στην Κύπρο”.

“Φυσικά ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τη δεύτερη θέση, αλλά θα παλέψουμε για να κερδίσουμε τους αγώνες. Είναι σημαντικό να βάζουμε υψηλές προτεραιότητες, να στοχεύουμε στην πρώτη θέση. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε την Κύπρο, αλλά σημαντικό είναι και το αποτέλεσμα μεταξύ Ρουμανίας και Λιθουανίας στο επόμενο παιχνίδι. Φυσικά θα στοχεύσουμε στη νίκη κόντρα στη Ρουμανία τον Νοέμβριο και θα κάνουμε τα πάντα για την πρώτη θέση στον όμιλο”.

“Αναμφισβήτητα, ο Vedat Muriqi είναι σημαντικός για την ομάδα, είναι ηγέτης. Αναλαμβάνει την ευθύνη και συνεισφέρει στην ομάδα, αλλά όταν κάποιος τραυματίζεται, ανοίγει η ευκαιρία σε άλλους να δείξουν τον εαυτό τους. Ο Vedat είναι διαφορετικός τύπου , έχουμε επιλογές όπως ο Asllani και ο Rrahmani. Με αυτές τις μικρές αλλαγές, πρέπει να προσαρμοστούμε σε ένα διαφορετικό σύστημα και ο τρόπος που παίζουμε αλλάζει λίγο, αλλά γενικά θα δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι να προσαρμοστούμε”.

Ο Edon Zhegrova εκπροσώπησε τους παίκτες της Εθνικής ομάδας του Κοσόβου στη διάσκεψη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Εθνικη μας ομάδα. Ο άσος της Λιλ υπογράμμισε ότι θέλουν να κερδίσουν πετυχαίνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ!

“Κάναμε καλό παιχνίδι με τη Λιθουανία, αλλά και στην Πρίστινα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα πάμε για τη νίκη πετυχαίνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ στο ματς με την Κύπρο”, είπε ανάμεσα σε άλλα.