16 Οκτωβρίου, 2024
  • 16 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Μέσι: “Συγκινούμαι όταν φωνάζουν το όνομά μου, ξέρω ότι αυτά μπορεί να είναι τα τελευταία παιχνίδια μου με την Αργεντινή”

Μέσι: “Συγκινούμαι όταν φωνάζουν το όνομά μου, ξέρω ότι αυτά μπορεί να είναι τα τελευταία παιχνίδια μου με την Αργεντινή”

By on 16 Οκτωβρίου, 2024 0 104 Views

Ο Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε συγκινημένος στις δηλώσεις που έκανε μετά από το χατ-τρικ του κόντρα στην Βολιβία, με τον 37χρονο σούπερ σταρ να ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη που του δείχνει και να παραδέχεται πως πλησιάζει το φινάλε της καριέρας του

Η εξάρα της εθνικής Αργεντινής επί της Βολιβίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 βρήκε τον Λιονέλ Μέσι σε πρώτο πλάνο, στο πρώτο του παιχνίδι στην πατρίδα του με την αλμπισελέστε μετά από 11 μήνες, καθώς έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην αναμέτρηση.

Είχε συμμετοχή στα πέντε από τα έξι γκολ (3 γκολ και 2 ασίστ) και έφτασε τα 10 χατ-τρικ στη διεθνή καριέρα του, με τον Pulga (είναι πλέον 2ος σκόρερ όλων των εποχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων) να αποθεώνεται από τους οπαδούς της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο “Μονουμεντάλ” και τον ίδιο να μην κρύβει τη συγκίνησή του στις δηλώσεις του μπροστά στις κάμερες.

“Είναι πολύ ωραίο να παίζεις εδώ και να νιώθεις την στοργή των οπαδών της Αργεντινής. Συγκινούμαι όταν ακούω να φωνάζουν το όνομά μου.

Όλοι απολαμβάνουμε αυτή τη σύνδεση που έχουμε με τους οπαδούς και μας αρέσει να παίζουμε στο σπίτι. Είναι απόλαυση να είμαι παρών και εκτιμώ αυτή τη στιγμή.

Το να περιστοιχίζομαι από νεαρούς συμπαίκτες, δεδομένης της ηλικίας μου, με κάνει να νιώθω σαν παιδί ξανά. Τσακώνω τον εαυτό μου να κάνει ανόητα πράγματα επειδή αισθάνομαι πολύ άνετα.

Για όσο έχω αυτό το συναίσθημα και μπορώ να συνεχίσω να προσφέρω, σχεδιάζω να είμαι εδώ και να απολαμβάνω την παρουσία μου στην εθνική ομάδα”, τόνισε ο 37χρονος σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι, ενώ σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν θα βοηθήσει την Αργεντινη να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Μουντιάλ του 2026, απάντησε με ειλικρίνεια:

“Δεν όρισα κάποια ημερομηνία όσον αφορά στο μέλλον μου. Απλά απολαμβάνω όλο αυτό. Τώρα είμαι πιο ευσυγκίνητος από ποτέ και παίρνω όλη την αγάπη από τον κόσμο επειδή ξέρω ότι μπορεί αυτά τα παιχνίδια να είναι τα τελευταία μου”.