22 Οκτωβρίου, 2024
  • 22 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΙΜΕΝΕΘ:“Σήμερα κέρδισαν οι παίκτες γιατί εγώ είμαι πολύ λίγο καιρό στην ομάδα”

ΧΙΜΕΝΕΘ:“Σήμερα κέρδισαν οι παίκτες γιατί εγώ είμαι πολύ λίγο καιρό στην ομάδα”

By on 19 Οκτωβρίου, 2024 0 218 Views

Ο Μανόλο Χιμένεθ παραχώσε δηλώσεις στη διάσκεψη Τύπου μετά την ευρεία νίκη με 5-0 του ΑΠΟΕΛ επί της Ομόνοιας Αραδίππου στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, στο ντεμπούτο του Ισπανού τεχνικού, με τους γαλαζοκίτρινους.

 

Οι ατάκες του :

“Eίμαι ευτυχισμένος για το αποτέλεσμα, ήταν ένα καλό παιχνίδι για το ΑΠΟΕΛ. Υπάρχουν πολλά ακόμα να δουλευτούν και πολλά παιχνίδια να παιχτούν”.

“Από αύριο πρέπει να επαναφέρουμε την ομάδα στη φυσική της κατάσταση για να πάμε στο παιχνίδι της Πέμπτης”.

“Σήμερα κέρδισαν οι παίκτες γιατί εγώ είμαι πολύ λίγο καιρό στην ομάδα”

Για το τι πρέπει να βελτιωθεί… “Κάτι που για παράδειγμα πρέπει να βελτιωθεί είναι ότι πριν από το πρώτο γκολ χάσαμε ευκαιρίες. Αυτό πρέπει να δουλευτεί για να σκοράρουμε πιο εύκολα”

Για το πως πρέπει να είναι οικογένεια το ΑΠΟΕΛ… “Είναι πολύ σημαντικός ο σεβασμός από την πλευρά του προπονητή προς τους παίκτες . Αλλά πολύ σημαντικός είναι ο σεβασμός των παικτών προς τους παίκτες που δεν έπαιξαν λόγω απόφασης της τεχνικής ηγεσίας”

“Στην καριέρα μου πάντα ήμουν σε ομάδες που πήγαιναν για το πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι άλλο εκτός από τους παίκτες που έχουμε και πάμε για πρωτάθλημα με αυτούς. Να είμαστε ανταγωνιστικοί παιχνίδι με παιχνίδι. Ξέρουμε πόσο μεγάλο είναι το ΑΠΟΕΛ και σεβόμαστε και την ομάδα και τον κόσμο. Για αυτό πρέπει να τα δίνουμε όλα”

“Είμαι ένας προπονητής που δεν βλέπω την ταυτότητα ή το διαβατήριο του παίκτη. Αλλά προσέχω την απόδοση που έχουν στην καθημερινή τους δουλειά. Πρέπει να προσπαθήσουμε να επιμηκύνουμε την καριέρα των ποδοσφαιριστών όσο μπορούμε και αυτό γίνεται με καθημερινή δουλειά. Σε όποια ομάδα ήμουν ένας από τους στόχους μου είναι να προωθώ νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ ωραίο μείγμα να υπάρχουν και τα δύο στοιχεία. Οι έμπειροι και οι νεαροί”.