25 Οκτωβρίου, 2024
  • 25 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Χωρίς φάση η Μπορατς κέρδισε το ΑΠΟΕΛ που δεν ξέφυγε από τη μέτρια εμφάνιση

Χωρίς φάση η Μπορατς κέρδισε το ΑΠΟΕΛ που δεν ξέφυγε από τη μέτρια εμφάνιση

By on 24 Οκτωβρίου, 2024 0 153 Views

Την πρώτη του ήττα στην Legaue Phase του Conference League γνώρισε το ΑΠΟΕΛ.
Οι γαλαζοκίτρθινοι έβγαλαν μόνοι τους τα μάτια τους, ηττήθηκαν 1-0 από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο ΓΣΠ, έμεινα στον έναν βαθμό και η υπόθεση πρόκριση… μπαίνει σε περιπέτειες.
Το ΑΠΟΕΛ πέτυχε ένα γκολ με τον Πέτροβιτς που ακυρώθηκε στο α’ ημίχρονο και έπρεπε να δεχθεί ένα εύκολο γκολ χωρίς φαση,,γκολ στην επανάληψη από τον Σάβιτς για να ξυπνήσει.
Έκανε φάσεις στο τέλος, δεν ισοφάρισε και μοιραία γνώρισε την ήττα.

Στο ξεκίνημα οι γαλαζοκίτρινοι πήραν την μπάλα και επιδίωξαν να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο, υποχρεώνοντας σε παθητικό ρόλο τους Βόσνιους.
Παρά την εδαφική υπεροχή, οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν να πατήσουν στην περιοχή και να δημιουργήσουν κινδύνους. Η πρώτη σοβαρή απειλή ήρθε στο 24’ όταν ο Τεχέρα με γλυκιά σέντρα μετά από εκτέλεση φάουλ στην καρδιά της άμυνας της Μπόρατς, βρήκε τον Πέτροβιτς, με τον τελευταίο να σκοράρει με το κεφάλι, αλλά από αντικανονική θέση, παράβαση που εντόπισε το VAR.

Το ΑΠΟΕΛ συνέχισε να ψάχνει τρόπους για να διασπάσει τον αμυντικό κλοιό και στο 30’ ο Ελ Αραμπί με διαγώνιο δυνατό σουτ υποχρέωσε τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων σε δύσκολη απόκρουση.

Χωρίς άλλη μεγάλη στιγμή ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με το ΑΠΟΕΛ να έχει την υπεροχή, αλλά χωρίς αντίκρισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα δεδομένα άλλαξαν. Το ΑΠΟΕΛ άφησε στα αποδυτήρια το… ρυθμό του και στο 57’ δέχθηκε το σουτ από τον Σκόρουπ, το οποίο πέρασε έξω. Ωστόσο οι παίκτες του Χιμένεθ άφησαν αδιάβαστο το μήνυμα και το πλήρωσαν στο 64’.

Ο Σάβιτς εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια, η μπάλα πήρε αρκετά φάλτσα, πέρασε από όλους τους ποδοσφαιριστές και κατέληξε στα δίχτυα του Μπέλετς.Ουσιαστικα το ΑΠΟΕΛ δέχθηκε γκολ χωρίς φάση…

Ο Αμπάνια στο 77′ έστειλε λίγο έξω την μπάλα, ενώ στο 80′ ο Ελ Αραμπί δεν πρόλαβε να… τσιμπήσει την μπάλα προ του Μανόλιοβιτς. Ενδιάμεσα των δυο φάσεων η Μπόρατς έχασε σπουδαία ευκαιρία, αλλά ο Μπέλετς νίκησε στο τετ α τετ τον Βράνιες.

Οι γαλαζοκίτρινοι απείλησαν στο 83′ και στο 86′, αλλά οι κεφαλιές των Μπα και Ελ Αραμπί, ήταν άστοχες. Στη συνέχεια οι Αμπάνια και Καττιρτζής δοκίμασαν τα πόδια τους, αλλά η μπάλα κατέληξε και στις δυο περιπτώσεις έξω.

ΑΠΟΕΛ (Μ.Χιμένεθ): Μπέλετς, Τσεπάκ, Σούσιτς, Πέτροβιτς, Λαϊφής, Τεχέρα, Αμπάνια, Μάγιερ (81′ Καττιρτζής), Ντογκαλά (66′ Μπα), Μαρκίνιος (66′ Κόρμπου), Ελ Αραμπί.
Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Μίχος, Ντβάλι, Μπα, Σατσιάς, Καττιρτζής, Κόρμπου, Πολυκάρπου, Κοσταντίνοφ.

ΜΠΟΡΑΤΣ (Μλ.Ζίζοβιτς): Μανοίλοβιτς, Βούκσεβιτς (58′ Νικόλοφ), Μέγερς, Καρολίνα, Ερέρα, Όγκρινετς, Σκόρουπ (82′ Πίλερ), Σάβιτς, Κουλάσιν (58′ Κβρζιτς), Σρέτσκοβιτς (58′ Χρέλια), Ντεσπότοβιτς (72′ Βράνιες)
Στον πάγκο: Σισκόφσκι, Πέγιοβιτς, Νικόλοφ, Πίλερ, Χρέλια, Ντάγιτς, Σούμπιτς, Κβρζιτς, Κάβιτς, Βράνιες, Μπάιντε, Μάρκετιτς.

ΓΚΟΛ: 63′ Σάβιτς
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσεπάκ/Κουλάσιν, Ντεσπότοβιτς, Σρέτσκοβιτς, Βούκσεβιτς, Μανοίλοβιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 10 χιλιάδες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ρόμπερτ Τζόουνς (ΑΓΓΛΙΑ)
Α’ ΒΟΗΘΟΣ: Λι Μπεντς (ΑΓΓΛΙΑ)
Β’ΒΟΗΘΟΣ: Νιλ Ντέιβις (ΑΓΓΛΙΑ)
ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Σαμ Μπάροτ (ΑΓΓΛΙΑ)
VAR: Τζάρεντ Τζιλέ (ΑΓΓΛΙΑ)
ΑVAR: Ντάρν Ίκγνλαντ (ΑΓΓΛΙΑ)