25 Οκτωβρίου, 2024
  • 25 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΝΤΑΜΠΡΑΟΥΣΚΑΣ:Θα επιστρέψουμε σύντομα, να το ξέρετε αυτό.Δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε

ΝΤΑΜΠΡΑΟΥΣΚΑΣ:Θα επιστρέψουμε σύντομα, να το ξέρετε αυτό.Δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε

By on 25 Οκτωβρίου, 2024 0 104 Views

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Βάλντας Νταμπράουσκας μετά την ήττα από την Hearts με 2-0, στο Tynecastle Park για την 2η αγωνιστική του Conference League.

Αναλυτικά:

Αρχικά: “Συγχαρητήρια στην Hearts, μας έβαλαν τρομερή πίεση και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε μπάλα όσο θέλαμε. Ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν και τώρα βλέπουμε πως δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε να είμαστε, μας λείπει το καθαρό μυαλό. Έγινε αυτό που είχαμε προβλέψει σήμερα… Ήμασταν δεύτεροι σε όλα αλλά μετά το 2-0 δεν τα παρατήσαμε. Είμαστε εδώ και τρία σερί παιχνίδια χωρίς γκολ και αυτό μας προβληματίζει. Η Hearts ήταν καλύτερη και δίκαια πήρε τη νίκη. Έχουμε μπροστά μας κάποιες προπονήσεις και πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες”.

Για την ήττα: “Το να παίζεις εκτός σε ευρωπαϊκό επίπεδο πάντα είναι δύσκολο και εμείς στο παρελθόν έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις και αυτό δεν πρέπει να το υποτιμά κανείς. Θα επιστρέψουμε σύντομα, να το ξέρετε αυτό. 

Για Σίμιτς και Σεμέδο: “Για τον Σεμέδο δεν έγινε αναγκαστική αλλαγή, ήταν θέμα τακτικής. Για τον Σίμιτς είχαμε αποφασίσει να αγωνιστεί ως ένα σημείο του αγώνα”.

Για το σημερινό ρόλο του Χάμπου: “Ο Χαραλάμπους είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και σήμερα δεν έπαιζε δεκάρι αλλά 8άρι και θα πρέπει να καταλάβετε εσείς που το βλέπετε απ’ έξω. Δεν έχει σημασία σε τι θέση ή σχηματισμό αγωνίζεται, οι Κύπριοι πρέπει να είναι περήφανοι που η ομάδα έχει τέτοιου είδους παίκτες στην εντεκάδα”.

Για την επιστροφή Μπεζούς: “Πρέπει να κάνετε υπομονή, ο παίκτης δουλεύει συνεχώς. Στην ηλικία του έδειξε τεράστια θέληση για να παίξει ξανά ποδόσφαιρο και να επιστρέψει όμως εμείς βλέπουμε τι είναι καλύτερο για αυτόν και πως μπορεί να μας βοηθήσει. Εμείς θέλουμε να είμαστε όσο πιο προσεκτικοί γίνεται για να τον έχουμε πίσω όπως μας έχει συνηθίσει”.