25 Οκτωβρίου, 2024
  • 25 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Εχουμε ένα ρόστερ στην Ευρώπη με μειωμένες επιλογές.Περιμέναμε καλύτερη διαιτησία από διαιτητή της Πρέμιερ Λιγκ

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Εχουμε ένα ρόστερ στην Ευρώπη με μειωμένες επιλογές.Περιμέναμε καλύτερη διαιτησία από διαιτητή της Πρέμιερ Λιγκ

By on 25 Οκτωβρίου, 2024 0 101 Views

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Supersport και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» με τους Άλκη Μπότσο και Ανδρέα Πογιατζή.

Αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του από την Μπόρατς στη 2η αγωνιστική του Κόνφερενς Λιγκ και άφησε αιχμές για τη διαιτησία.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο πριν από έναν αγώνα, αυτό που λες δεν μετρά. Μετρά το αποτέλεσμα. Άλλο που μετρά είναι αν κυριάρχησες, αν είχες θέληση, αν είχες πολλές ευκαιρίες, αλλά το μόνο που μετράει είναι πως μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα. Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό και δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος όπως είπε ο κ. Χιμένεθ. Για να είμαστε και ρεαλιστές, στα δύο ευρωπαϊκά μας παιχνίδια είχαμε πανομοιότυπες εμφανίσεις. Ήμασταν η ομάδα που κυριάρχησε και έλεγχε το παιχνίδι. Από αυτήν την άποψη πρέπει να δούμε τα πράγματα με ρεαλισμό και μειώσαμε κατά πολύ τις πιθανότητές μας αντί να έχουμε τη δυναμική που ελπίζαμε. Εχουμε ένα ρόστερ στην Ευρώπη με μειωμένες επιλογές, θα δούμε τον επόμενο αγώνα της Ευρώπης όταν έρθει η ώρα».

Για τον αντίκτυπο σε θέμα εσόδων: «Συμφωνώ απόλυτα, γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι το μέρος των οικονομικών εσόδων από τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε, δεν ήμασταν ουσιαστικοί. Δεν μας θέλει; Δεν μας θέλουν οι συγκυρίες; Δυστυχώς, στο ποδόσφαιρο, όσα και αν δώσεις, εάν δεν βάλεις την μπάλα στα δίχτυα δεν κερδίζεις».

Για τη διαιτησία: «Στη φάση του γκολ, δίνεται φάουλ που δεν υπάρχει. Το γκολ ήταν οφ σάιντ. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτά τα παιχνίδια με περισσότερη υπομονή. Δεν είμαι ο αρμόδιος να κρίνω, είναι ο προπονητής που διαβάζει και αναλύει καλύτερα τα πράγματα από εμάς. Το μόνο πράγμα που σημειώνω και κατανοώ, είναι πως όταν δεν έχεις όλες τις επιλογές σου διαθέσιμες λόγω του περιορισμού της Ευρώπης και δεν μπορούν να αλλάξουν, αφού είναι δεδομένο πως ο κ. Χιμένεθ θα έκανε αλλαγές, θα ήταν διαφορετικά. Γνώριζα πως θα ερχόταν ένας διαιτητής από την Πρέμιερ Λιγκ και νομίζαμε πως θα βλέπαμε ένα παιχνίδι με πολύ λίγα σφυρίγματα, δεν θα σταματούσε συνέχεια το παιχνίδι και θα είχε υψηλή ένταση ως προς τα τρεξίματα του. Δεν είχε καλή απόδοση, περπατούσε».

Για τον Μάιερ ο οποίος κινήθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα εκ νέου, ενώ τον πιστεύει ο Χιμένεθ: «Ο Μάιερ χρειάζεται αγωνιστικό ρυθμό, εμπιστοσύνη, να του δοθεί χρόνος ενσωμάτωσης σε ένα νέο σύστημα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν τον χαρακτήρα να ενσωματώνονται άμεσα σε μια ομάδα και ποδοσφαιριστές που θέλουν χρόνο. Ο Μάγιερ είναι παίκτης που ο Χιμένεθ έχει αναφερθεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον διότι ξέρουμε τις δυνατότητές του».