25 Οκτωβρίου, 2024
  • 25 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στην Ανόρθωση περιμένουν συνολική βελτίωση στην δύσκολη αποστολή του ΓΣΠ.Άρχισε κανονικές προπονήσεις ο Ιωάννου

Στην Ανόρθωση περιμένουν συνολική βελτίωση στην δύσκολη αποστολή του ΓΣΠ.Άρχισε κανονικές προπονήσεις ο Ιωάννου

By on 25 Οκτωβρίου, 2024 0 82 Views

Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

«Το να είσαι η Ανόρθωση και να είσαι στα χαμηλά στην βαθμολογία με παιχνίδια που δεν αρμόζουν στο όνομα της ομάδας μας απογοητεύσει. Αυτό έγινε με την ΑΕΚ. Χάσαμε ένα παιχνίδι χωρίς να διεκδικήσουμε κάτι. Το είπε και ο προπονητής μας. Αυτό το παιχνίδι το ξεχνάμε. Το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ είναι δύσκολο, παίζουμε με τον πρωταθλητή. Οι ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ίσως επηρεάσουν θετικά ίσως αρνητικά, δεν έχει σημασία αυτό για εμάς. Το θέμα είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς στο γήπεδο. Πέρσι καταφέραμε και περάσαμε νικηφόρα από το ΓΣΠ στα πλέι οφ και θέλουμε να το επαναλάβουμε» είπε αρχικά.

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα; «Οι ποδοσφαιριστές είναι στεναχωρημένοι από την εικόνα κόντρα στην ΑΕΚ. Στεναχώρησε η παρουσία. Πήραν το ρεπό τους, επανήλθαν και σκέφτονται μόνο το ΑΠΟΕΛ. Ο Γιάννος Οκκάς θα βρει τις λύσεις για τις απουσίες»

Για τα εισιτήρια ενόψει ΓΣΠ: «Τα 800 εισιτήρια ήταν πολύ λίγα, εξαφανίστηκαν από την πρώτη μέρα και ελπίζουμε οι ποδοσφαιριστές ν ανταμείψουν τον κόσμο με μια νίκη».

Πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερη η ομάδα ειδικά μεσοεπιθετικά: «Όλη η ομάδα πρέπει να δουλέψει για να γίνουν ευκαιρίες. Περιμένουμε βελτίωση».

Ο κόσμος σας στηρίζει: «Αν υπήρχε ο κόσμος δεν θα ήμασταν εδώ. Όποτε ζητήσαμε την βοήθεια τους ήταν δίπλα μας. Στα φιλικά έρχονταν με εισιτήριο διαρκείας και αγόραζαν και μεμονωμένο εισιτήριο. Ότι κάνουμε ο κόσμος είναι δίπλα μας και τον ευχαριστούμε».

Για τα αγωνιστικά: «Εκτός είναι ο τιμωρημένος Χρυσοστόμου. Το πρόβλημα του Ρογκουλιτς θα τον αφήσει και σε αυτό το ματς εκτός. Ο Μλάντοβιτς θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες. Γκαρσία, Κάργας και Γούλερι είναι οι μόνιμα απόντες. Ο Μιχάλης Ιωάννου μπήκε κανονικά σήμερα στις προπονήσεις».