27 Οκτωβρίου, 2024
  • 27 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πήραν από ένα βαθμό,σε γεμάτο ντέρμπι ΕΝΠ-Εθνικός με δυο αποβολές στο φινάλε

Πήραν από ένα βαθμό,σε γεμάτο ντέρμπι ΕΝΠ-Εθνικός με δυο αποβολές στο φινάλε

By on 26 Οκτωβρίου, 2024 0 93 Views

Ένωση και Εθνικός έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο «Τάσος Μάρκου» για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε αγώνα που τα είχε όλα εκτός από… νικητή! Ο Εθνικός άνοιξε το σκορ στο 51′ με τον Γκονζάλεθ, με την ομάδα του Παραλιμνίου να ισοφαρίζει στο 81′ με τον Γκότλιεμπ! Ο Εθνικός ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες, καθώς ο Αγγελόπουλος αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν το 90′ ενώ ο Μπαντία δεν είχε το δικαίωμα για άλλη αλλαγή και στο 90+2′ ο Ντε Αλμέιδα να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη, με την ΕΝΠ να ολοκληρώνει το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μεντί στο 90+6′ με δεύτερη κίτρινη!

 Το αποτέλεσμα αυτό, παρότι δεν είναι ιδανικό βαθμολογικά για καμία από τις δύο ομάδες, μπορεί να θεωρηθεί ικανοποιητικό δεδομένης της εξέλιξης του παιχνιδιού.

Με την πρώτη ισοπαλία της για φέτος και τον πρώτο βαθμό στην έδρα της, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έφτασε τους 7 βαθμούς. Από την άλλη, η ομάδα του Νταβίντ Μπαντία συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-3) και ανέβηκε στους 6 βαθμούς.

ΕΝΠ: Αντεμπάγιο (88′ Παναγιώτου), Ιωάννου, Μιλίτσεβιτς, Κορίνους, Χούγκενχουτ, Μπάρι (69′ Σολωμού), Γκότλιεμπ, Κοτσώνης (78′ Ντα Σίλβα), Νταλίνια (69′ Μεντί), Κράιντς, Χαραλάμπους.
Στον πάγκο: Παναγιώτου, Στυλιανίδης, Μαυρουδής, Κοσμάς, Μεντί, Ανδρέου, Οικονόμου, Χατζηλευτέρη, Σολωμού, Γεωργίου, Ντα Σίλβα.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Φλόρες, Ντε Ιριόνδο, Λίπσκι, Μπονέτο, Λομοτέι (74′ Παναγιώτου), Γκονζάλεθ (74′ Ντε Αλμέιδα), Ιωάννου (81′ Ερνάντεζ), Μπάχανακ (33′ Πεχλιβάνης), Οφόρι, Αγγελόπουλος, Αντερέγκεν.
Στον πάγκο: Μπογκατίνοφ, Παπαστυλιανού, Σόμπιεκ, Πεχλιβάνης, Παναγιώτου, Ερνάντεζ, Μιλιντσεάνου, Βενιζέλου, Σααντί, Στυλιανού, Μπάρετ, Ντε Αλμέιδα.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιωάννου (3η), Μεντί / Ντε Ιριόνδο, Πεχλιβάνης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90+6′ Μεντί(2η κίτρινη) 90+2′ Ντε Αλμέιδα
ΣΚΟΡΕΡ: 81′ Γκότλιεμπ / 51′ Γκονζάλεθ
Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος
4ος Διαιτητής: Κωνσταντινίδης Αντώνης
VAR: Αντωνίου Μάριος
AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας
Παρατηρητής: Ζαφείρης Σάββας