28 Οκτωβρίου, 2024
  • 28 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θα έχουμε κάποιο ΟΧΙ στα φαβορί; Δοκιμασίες για τους τρεις Ευρωπαίους απέναντι σε Ομόνοια 29Μ,Καρμιώτισσα και Ανόρθωση(πρόγραμμα ,βαθμολογία, συνέχεια)

Θα έχουμε κάποιο ΟΧΙ στα φαβορί; Δοκιμασίες για τους τρεις Ευρωπαίους απέναντι σε Ομόνοια 29Μ,Καρμιώτισσα και Ανόρθωση(πρόγραμμα ,βαθμολογία, συνέχεια)

By on 28 Οκτωβρίου, 2024 0 142 Views

Σημαντικά παιχνίδια φέρνει το πρόγραμμα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, με τους Ευρωπαίους μας ρίχνονται στην … μάχη.Eίναι λογικά φαβορί στα τρία παιχνίδια αλλά και οι τρεις αντίπαλοι τους θέλουν να τους πουν ΌΧΙ αφού όλοι καίγονται για βαθμούς.

Η Πάφος FC για να επανέλθει στην κορυφή όπου ανέβηκε ο Άρης μετά τη νίκη του επί της  Ν. Σαλαμίνας θα πρέπει να κερδίσει την Ομόνοια 29Μ στην Περιστερώνα. Φαινομενικά έχει εύκολη αποστολή η ομάδα του Καρσέδο ωστόσο η νεοφώτιστη ομάδα παλεύει στα παιχνίδια της και κυνηγά μια μεγάλη έκπληξη που θα της τονώσει το ηθικό και θα της δώσει ελπίδες για τη συνέχεια. Το σημερινό παιχνίδι είναι ίσως το πιο δύσκολο της αλλά θα το προσπαθήσει γιατί δεν έχει τίποτε να χάσει αφού η ΠάφοςFC  είναι το μεγάλο φαβορί.

Την ίδια ώρα στο Αμμόχωστος η Καρμιώτισσα με τον Γαρπόζη στον πάγκο υποδέχεται την Ομόνοια που θέλει να επιστρέψει στις νίκες αφού δεν τα πήγε καθόλου καλά τελευταία  στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι αν και έχουν καλές μονάδες έμειναν πίσω με τις αλλαγές προπονητών και το ζητούμενο είναι αν τα καταφέρουν να συνέλθουν απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο που έχει απόλυτη ανάγκη τη νίκη αφού άλλο αποτέλεσμα για την Ομόνοια θα προκαλέσει μεγάλη γκρίνια και προβληματισμό.

Τέλος το ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί την Ανόρθωση με τον Χιμένεθ να σκέφτεται  αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του. Ο ΕΛ Αραμπί θα απουσιάζει και την θέση του θα πάρει ο Ντράζιτς στην επίθεση αλλά ο προβληματισμός αφορά στην μεσαία γραμμή και στα άκρα της επίθεσης. Το ΑΠΟΕΛ  δεν παρασύρεται από τα αγωνιστικά θέματα της φετινής Ανόρθωσης έχοντας σαν παράδειγμα και το περσινό πάθημα. Από την άλλη ο Οκκάς θα έχει απουσίες και υποχρεωτικά θα κάνει αλλαγές και θα αλλάξει τακτική με στόχο να πάρει κέρδος από το παιχνίδι. Απόντες θα είναι οι Χρυσοστόμου και Μπλάντοβιτς αλλά θα επανέλθουν στην 11αδα οι Μουγκαμπί και Στ. Χαραλάμπους με τους Παρούτη και Γκιούρτσο να διεκδικούν θέση στην επίθεση.

ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ

Ένα δύσκολο διπλό του Απόλλωνα κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου και μια ματσάρα στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ χωρίς νικητή ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΑΕΚ περιελάβανε το πρόγραμμα της Κυριακής 27 Οκτωβρίου στην Cyprus League by Stoiximan.

Ο Απόλλωνας ήταν ουσιαστικά ο νικητής της χθεσινής μέρας καθώς έμεινε μόνος στην 3η θέση πάνω από ΑΕΛ και ΑΕΚ και περιμένει να τον δει που θα τον βγάλει η 8η αγωνιστική μετά τα σημερινά παιχνίδια. Σε αναμονή βρίσκεται και  ο Άρης που ανέβηκε στην κορυφή και ελπίζει να τον ευνοήσουν τα σημερινά αποτελέσματα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΝΠ-Εθνικός 1-1

Άρης-Νέα Σαλαμίνα 2-1

Ομόνοια Αρ.-Απόλλων 0-1

ΑΕΛ-ΑΕΚ 1-1

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου

19:00 Ομόνοια 29Μ-Πάφος FC(Cytavision)

19:00 Καρμιώτισσα-Ομόνοια(Cytavision)

20:00 ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση (Cablenet)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9Η)

Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου

19:00 Νέα Σαλαμίνα – ΕΝΠ(Cytavision)

Σάββατο, 2 Νοεμβρίου

18:00 Απόλλων – ΑΠΟΕΛ(Cytavision)

19:00 Ομόνοια – Ομόνοια 29Μ(Cytavision)

19:00 Πάφος FC – Ομόνοια Αραδίππου(Cytavision)

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου

17:00 Εθνικός – Καρμιώτισσα(Cytavision)

19:00 ΑΕΚ – Άρης(Cytavision)

Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου

19:00 Ανόρθωση – ΑΕΛ (Cablenet)