5 Δεκεμβρίου, 2025
  • 5 Δεκεμβρίου, 2025
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΠΕΡΓΚ:Είναι δύσκολο να προβλέψεις πριν από κάθε παιχνίδι πως θα εξελιχθεί ο βαθμός δυσκολίας του

MΠΕΡΓΚ:Είναι δύσκολο να προβλέψεις πριν από κάθε παιχνίδι πως θα εξελιχθεί ο βαθμός δυσκολίας του

By on 19 Οκτωβρίου, 2025 0 263 Views

Δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά τη νίκη με ανατροπή της Ομόνοιας επί της Freedom 24 Krasava ΕΝΥ.

“Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και καταφέραμε να το ανατρέψουμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να επανέρχεσαι.”

Στη διάσκεψη τύπου ο Νορβηγός προπονητής της Ομόνοιας ανέφερε…

“Είμαστε χαρούμενοι με τους 3 βαθμούς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, οι αντίπαλοι είχαν καλή απόδοση. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο μέλλον. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν το ίδιο πιεστικοί, ωστόσο Μαέ και Χατζηγιοβάνης πέτυχαν δύο εξαιρετικά γκολ και φτάσαμε στη νίκη.”

Για την πρώτη ανατροπή και για το πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη δεδομένου του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί:

“Βρεθήκαμε και με τη Μάιντς πίσω στο σκορ προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Σήμερα δοκιμάσαμε με πολλούς τρόπους να πιέσουμε τον αντίπαλο, βοήθησαν και οι αλλαγές κάτι πολύ σημαντικό και καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή. Είναι δύσκολο να προβλέψεις πριν από κάθε παιχνίδι πως θα εξελιχθεί ο βαθμός δυσκολίας του.”

Για το σε ποιους τομείς χρήζει βελτίωσης η ομάδα: 

Δεν κοιτάμε κάποιο παιχνίδι μεμονωμένα. Γενικά είμαστε αρκετά καλοί από την αρχή της σεζόν.”