- Home
- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
- Αήττητος καλπασμός της Ν.Σαλαμίνας. Πέρασε και από την Ομόνοια 29Μ με δραματική νίκη
Αήττητος καλπασμός της Ν.Σαλαμίνας. Πέρασε και από την Ομόνοια 29Μ με δραματική νίκη
Σε ένα εντυπωσιακό και γεμάτο ανατροπές ντέρμπι στη Περιστερώνα, η Νέα Σαλαμίνα πέρασε νικηφόρα με 3-2 απέναντι στην Ομόνοια 29Μ, παραμένοντας αήττητη στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 12’, όταν μετά από άψογη εκτέλεση φάουλ του Φράγκου, ο Γιώργος Χριστοδούλου κέρδισε την εναέρια μονομαχία και με δυνατή κεφαλιά έγραψε το 0-1.
Η Ομόνοια 29Μ απάντησε άμεσα: στο 18’ καταλογίστηκε πέναλτι μετά από τράβηγμα του Αρτυματά στον Άμπρι, και στο 19’ ο ίδιος ο Άμπρι με ψυχραιμία νίκησε τον Λάρα για το 1-1.
Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 51’, με τον Άμπρι ξανά πρωταγωνιστή, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ πήδηξε ψηλά και με κεφαλιά έκανε το 2-1. Η Σαλαμίνα όμως επέστρεψε στο παιχνίδι στο 65’, όταν ο Χριστοδούλου, και πάλι μετά από στημένη φάση του Φράγκου, βρήκε δίχτυα για το 2-2.
Το ντέρμπι κρίθηκε στο 83’, με τον Λουκά να σκοράρει και να κάνει το 2-3, χαρίζοντας στη Νέα Σαλαμίνα μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη που τη διατηρεί αήττητη και μόνη στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
ΣΥΝΕΘΕΣΕΙΣ
Ομόνοια29Μ: Παπαστυλιανού, Κονομής, Αριστοτέλους, Μοράις, Μοβσεσιάν, Παντελή, Παττίχης, Ζευκή, Αβραάμ, Αγγελή, Αμπρί.
Στον πάγκο: Δημοσθένους, Μαυραντώνη, Καϊάφας, Ρ. Φερνάντες, Χένρι Μπέιτς Ανδρέου, Πασχαλίδης, Σάββα, Έλλιοτ Μπέιτς Ανδρέου, Ευσταθίου, Θεμιστοκλέους, Σωτηρίου, Νκορούκα
Νέα Σαλαμίνα: Λάρα, Αρτυματάς, Χριστοδούλου, Αρτίλες, Γκούτι, Δημητρίου, Καστάνας, Μπαλτέ, Φράγκος, Χαραλάμπους, Λουκά.
Στον πάγκο: Βάκουλικ, Καλανίδης, Ποντικός, Μπόργκες, Νικολάου, Παυλίδης, Ηλία, Κυπριανού, Ανθίμου, Τουνάι, Βίκτωρος, Κοντόπουλος.
Διαιτητής: Γιώργος Γεωργίου
Ά Βοηθός: Μιχάλης Μεταξάς
Β΄ Βοηθός: Αντρέας Βίκτωρος
Παρατηρητής Αγώνα: Ζουβάνης Κίργιας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Μάριος Τσαγγάρης
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
Αχυρώνας/Ονήσιλος – Αγία Νάπα 1-2
(45+1′ Κ.Κωνσταντίνου/75′ Σιαθάς, 84′ Ρουσιάς)
ΜΕΑΠ – Διγενής Μόρφου 0-3
(25′ Ζαχαρός, 87′ Νύσσης, 89′ Ιορδανίδης)
Χαλκάνορας – Ηρακλής Γερ. 1-1
(90+3′ Οκκαρίδής/12΄Ράσπας)
ΑΣΙΛ – Δόξα Κατωκοπιάς 1-2
(50′ Αβραάμ (π.)/86′ Νέτο (αυτ.), 89′ Κάμπος)
ΑΕΖ – ΑΠΕΑ 1-1
(23′ Ματθαίου/17′ Κωμοδίκης)
Σπάρτακος – Καρμιώτισσα 2-2
(55′ Παύλου (αυτ.), 66′ Παουλίνο (π.)/3′ Ψύχας, 27′ Τσουκαλάς)
ΠΑΕΕΚ – Εθνικός Λατσιών (άρχισε στις 18:00)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


EΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10Η)
Παρασκευή 28 Νοεμβρίου
19:00 Νέα Σαλαμίνα – ΠΑΕΕΚ (Cytavision)
19:00 Διγενής Μόρφου – Χαλκάνορας
Σάββατο 29 Νοεμβρίου
14:30 Αγία Νάπα – Καρμιώτισσα
14:30 Εθνικός Λατσιών – Σπάρτακος
14:30 ΑΠΕΑ – Ομόνοια 29Μ
14:30 Ηρακλής Γερ. – ΑΣΙΛ
14:30 Αχυρώνας/Ονήσιλος – ΜΕΑΠ
Κυριακή 30 Νοεμβρίου
14:30 Δόξα Κατωκοπιάς – ΑΕΖ