ΛΟΣΑΔΑ:Οι παίκτες μου κάνουν κάτι ασυνήθιστο και βοηθούν εμένα και την ομάδα
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Απόλλωνα, Έρναν Λοσάδα, μετά την 9η συνεχόμενη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού με 3-1:
«Πρώτα από όλα, να ευχαριστήσω τις γυναίκες και τα παιδιά που ήταν σήμερα στο γήπεδο και μας βοήθησαν από την πρώτη στιγμή για να φτάσουμε στη νίκη. Να ευχαριστήσω τους παίκτες μου· αυτό που κάνουν είναι ασυνήθιστο, γίνεται εξαιτίας της νοοτροπίας τους, της θέλησης τους, της εξυπνάδας τους και με βοηθάει και εμένα η ομάδα, που από την πρώτη στιγμή νιώθω σαν στο σπίτι μου. Είναι η πρώτη φορά που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Για εμάς ήταν μία πρόκληση, γιατί ήταν η πρώτη φορά που δεν σκοράραμε πρώτοι στο παιχνίδι όμως καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ, ενώ θα μπορούσαμε για περισσότερα.»
Για το αν ήταν καθοριστική η φάση της αποβολής και αν τον προβληματίζει που δέχτηκε ακόμη ένα γκολ ο Απόλλωνας από στατική φάση: «Ναι ήταν καθοριστική η αποβολή.Δεν με προβληματίζει, διότι καταφέρνουμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ και να κερδίζουμε.»