- Home
- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Ίδιο έργο με την Ομόνοια έπαιξε η Πάφος FC!Έμεινε χαμηλά στη βαθμολογία
Ίδιο έργο με την Ομόνοια έπαιξε η Πάφος FC!Έμεινε χαμηλά στη βαθμολογία
Ένα απίστευτο ποδοσφαιρικό έργο έζησαν Ομόνοια και Πάφος FC στις ευρωπαϊκές τους αποστολές στην Ολλανδία!
Δύο διαφορετικές αναμετρήσεις, δύο διαφορετικοί αντίπαλοι, αλλά με σχεδόν πανομοιότυπη εξέλιξη και το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα… ήττα με 3-1.
Η αρχή έγινε με την Ομόνοια απέναντι στη Ναϊμέγκεν. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, μπήκαν με αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο, έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους και επιβραβεύτηκαν με το γκολ του Ντιονί στο 23′, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με προβάδισμα 0-1.
Λίγο αργότερα, το ίδιο έργο παίχτηκε και στο «Twente Stadion». Η Πάφος FC, απέναντι στην Τβέντε, παρουσίασε επίσης πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο μέρος και πήρε κεφάλι στο σκορ με ένα εκπληκτικό μακρινό σουτ του Λελέ στο 40′.
Και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο κυπριακές ομάδες μπορούσαν να φύγουν τουλάχιστον με κέρδος ήρθε η επανάληψη για να ανατρέψει τα πάντα!
Οι Ολλανδοί ανέβασαν στροφές, εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες και την κούραση και κατάφεραν να φέρουν τούμπα και τις δύο αναμετρήσεις. Η Ναϊμέγκεν επικράτησε της Ομόνοιας με 3-1, ενώ η Τβέντε έκανε ακριβώς το ίδιο απέναντι στην Πάφο FC.
Δύο εξαιρετικά πρώτα ημίχρονα, δύο γκολ που έδωσε προβάδισμα ένα για Ομόνοια και ένα για Πάφο FC , δύο ανατροπές και δύο ήττες με το ίδιο σκορ!
Ολοκληρώθηκε η μισή διαδρομή της League Phase του Conference League, με την Πάφoς FC να βρίσκεται έξι θέσεις μακριά από την 24άδα η οποία όμως δεν φαντάζει μακριά αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα που βρίσκεται στην 23η θέση έχει μόλις δύο βθαμούς και η Κυπριακή ομάδα έχει έναν λιγότερο.
Υπάρχει ακόμα δρόμος αλλά η ομάδα του Σα Πίντο πρέπει να αρχίσει να παίρνει βαθμούς για να μπορεί να ελπίζει.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
- Άαρχους-Μπράγκα 0-0
- Αταλάντα-Καϊράτ Αλμάτι 1-1
- Μίντιλαντ-Άγιαξ 1-6
- Τουν-Χαρτς 3-1
- Ερυθρός Αστέρας-Ίντερ Εσκάλδες 2-1
- Κουόπιο-Γάνδη 0-0
- Λίνκολν Ρεντ Ιμπς-Χάιντουκ Σπλιτ 1-0
- Μιάλμπι-Μπόρατς 2-0
- Τραμπζονσπόρ-Φράιμπουργκ 0-1
- Μονακό-Νόρντζελαντ 2-0
- Κοπεγχάγη-Ιβέρια Τιφλίδας 2-1
- Λουγκάνο-Κάουνο Ζαλγκίρις 3-0
- Τβέντε-Πάφος 3-1
- Χετάφε-Μπράιτον 0-1
- Σιντ Τρούιντεν-Μπραν 1-1
- Ρίγα-Γιάμπλονετς 1-1
- Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα-Εγνάτια 2-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4Η)
Πέμπτη 26 Νοεμβρίου
17:30
Καίράτ-Μιάλμπι
19:45
Άγιαξ-Τουν
Γιάμπλονετς-Λουγκάνο
Εγνάτια-Λίνκολν
Ιμπέρια-Χετάφε
Κάουνο Ζάλγκιρις-Ρίγα
Μπράιτον-Κραιόβα
Μπραν-Άρχους
Πάφος FC-Μίντιλαντ
Χαρτς-Μονακό
22:00
Γάνδη-Ερυθρός Αστέρας
Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες-Κοπεγχάγη
Μπόρατς-Αταλάντα
Μπράγκα-Κουόπιο
Νόρτζελαντ-Παναθηναϊκός
ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Τράμπζονσπορ
Φράιμπουργκ-Τβέντε
Χάιτνουκ Σπλιτ-Σεντ Τρούιντεν