30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΤΕ:Ακόμα έχω πολλή ψυχή…Προσπαθώ για το καλύτερο

ΠΟΤΕ:Ακόμα έχω πολλή ψυχή…Προσπαθώ για το καλύτερο

By on 22 Δεκεμβρίου, 2017 0 658 Views

Ο Μίκαελ Ποτέ ήταν ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε τα δύο γκολ του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του, σχολίασε το επίτευγμα του, τονίζοντας ότι θα ήθελε να το ξαναζήσει.

«Η πορεία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ θα μπορούσε να ήταν χειρότερη. Σίγουρα τερματίσαμε τελευταίοι στον όμιλο όμως πήραμε δυο βαθμούς. Νομίζω δεν είναι καθόλου άσχημα. Το να πάρεις ισοπαλία εκτός με την Ντόρτμουντ, ειλικρινά δεν είναι άσχημο. Ξέραμε πως θα παίζαμε με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και σας λέω ότι είμαι περήφανος που μπόρεσα να συμμετέχω στο Τσάμπιονς Λιγκ» ανέφερε αρχικά.

«Όταν σκοράρεις την πρώτη φορά, μπορείς να πεις ότι βοήθησε και η τύχη. Αλλά όταν αναδεικνύεις τον εαυτό σου ειδικά σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν μόνο τύχη. Είναι μια μεγάλη προσωπική περηφάνια. Αυτά τα δυο γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ για μένα είναι αποτέλεσμα πολλών πραγμάτων, πολλών χρόνων δουλειάς και θυσίας. Ελπίζω να το ξαναζήσω παρόλο που πλησιάζει το τέλος της καριέρας μου. Ακόμα έχω πολλή ψυχή, πολλή ενέργεια. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο».