15 Οκτωβρίου, 2024
  • 15 Οκτωβρίου, 2024

Απλά και εύκολα η ΑΕΚ …ψηλά στην κορυφή

By on 3 Ιανουαρίου, 2018 0 616 Views

Απλά ωραία όσο θα έπρεπε και εύκολα η ΑΕΚ κέρδισε τη Σαλαμίνα 2-0 και απολαμβάνει την κορυφή εκμεταλευόμενη τις απώλειες της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα και βλέπει το ντέρμπι της Κυριακής με την Ανόρθωση με άλλο αέρα.

Μετά από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες, λοιπόν , η ομάδα της Λάρνακας επέστρεψε στις νίκες. Στο πρώτο της παιχνίδι για το 2018 πανηγύρισε τη 12η νίκη της στο πρωτάθλημα, η οποία την φέρνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με 40 βαθμούς.

Καλύτερη η ομάδα της Λάρνακας σε όλο το παιχνίδι πέτυχε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και πήρε τη ρεβάνς για την ήττα του Α΄ γύρου από τους «ερυθρόλευκους». Έκτοτε ήταν αήττητη με οκτώ νίκες και πέντε ισοπαλίες. Το σκορ άνοιξε στο 28΄ ο Τομάς και στο 54΄ ο Ακοράν διπλασίασε το γκολ της ομάδας του. Η Ν. Σαλαμίνα δεν απείλησε ιδιαίτερα και η πιο κλασσική της ευκαιρία ήταν ένα δοκάρι με τον Καρώ στο 34΄.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νεόφυτος Νεοφύτου

ΒΟΗΘΟΙ: Στέλιος Νικήτα, Ιωάννης Λαζάρου

4ος Διαιτητής:Γιώργος Νικολάου, Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Ιωάννου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αντωνιάδης (3η), Φλοριάν/ Λεμέσιος, Βοσκανιάν (3η), Μιντίκκης, Ρέινολντς (3η)

ΑΕΚ: Πάμπλο, Σόρια, Αντωνιάδης, Τρουγιόλς, Μοϊσόφ, Λαμπάν, Ακοράν, Τομάς, Τρισκόφσκι (25΄ Τέτε, 84΄ Μπόλιεβιτς), Κάσες, Φλοριάν (88΄ Ρουσιάς)

Στον πάγκο: Γιωργαλλίδης, Μιχαήλ, Τέτε, Μπόλιεβιτς, Παναγίδης, Νέλσον, Ρουσιάς

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Βοσκανιάν, Καρώ, Λεμέσιος, Κούσουλος (63΄ Παπαδόπουλος), Ρέινολντς, Σιαθάς (90΄ Χατζηκωνσταντής), Κορέια, Μιντίκκης, Μπριτζίτο, Πόλιανετς, (83΄ Κυπριανού)

Στον πάγκο: Κίρεφ, Κωνσταντίνου, Σεργίου, Κυπριανού, Κωστή, Νταμάχου, Παπαδόπουλος, Κουζάρης, Δημητρίου, Χ΄΄Κωνσταντή, Λούγκος

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 1613