13 Οκτωβρίου, 2024
  • 13 Οκτωβρίου, 2024

Τέλειωσε νωρίς με άνεση η ΑΕΚ

By on 31 Ιανουαρίου, 2018 0 440 Views

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την ΑΕΚ προκειμένου να προηγηθεί της Δόξας με 4-0 και να καθαρίσει την υπόθεση «νίκη», μετατρέποντας την επανάληψη σε παιγνίδι τυπικής διαδικασίας.

Η ομάδα της Λάρνακας ξεκίνησε φουριόζα και προηγήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό με κεφαλιά του Μοϊσόφ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Τρισκόφκσι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και τα πράγματα πήραν πλέον τον δρόμο τους με την ΑΕΚ σε κάθε φάση να φθάνει μία ανάσα από νέο τέρμα. Η ομάδα της Δόξας δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ξέφρενο ρυθμό της ΑΕΚ και μοιραία αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο με τον Μπα να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του στο 36’ και να γράφει το 3-0 πρωτού έρθει η σειρά του Καταλά στο 43’ να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-0 στο 43’.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με την ΑΕΚ να δημιουργεί και πάλι κάποιες αλλά να μην είναι τόσο διεκδικητική. Τελικά και με τις αποκρούσεις του Χατζηφραγκίσκου το 4-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

ΑΕΚ: Πάμπλο, Μόισοφ, Καταλά, Λαρένα, Ακοράν, Τομάς, Τέτε (66′ Αντωνιάδης), Τρισκόφσκι (74′ Χέφελ), Μουρίγιο, Λαμπάν (65′ Κάσες), Ρουσιάς

ΔΟΞΑ: Χατζηφραγκίσκου, Μπα, Μουχτάρης, Κάρλος, Πίκολι, Κένιντι, Ασαμόα (46′ Πουτζιουρής), Ζατλ (81′ Χαραλάμπους), Ενιφούλ, Κυριάκου (46′ Παπαφώτης), Σαντίκ