5 Οκτωβρίου, 2024
  • 5 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τώρα βλέπει μόνο Ομόνοια η Ανόρθωση. (σημαντική η νίκη στην Πάφο με πολλές απουσίες)

Τώρα βλέπει μόνο Ομόνοια η Ανόρθωση. (σημαντική η νίκη στην Πάφο με πολλές απουσίες)

By on 1 Φεβρουαρίου, 2018 0 1027 Views

Με δεδομένες τις πολλές απουσίες βασικών παικτών και την πρόωρη συμμετοχή των τριών νεοαποκτηθέντων η αποστολή της Ανόρθωσης στην Πάφο ήταν πολύ δύσκολη και η νίκη ήταν υψίστης σημασίας.
Άλλαξαν σύνθεση και οι τρείς γραμμές. Η απουσία του Ντουγκλάο και ο τραυματισμός του Αρτυματά υποχρέωσαν τον Λέβι να πάρει στο κέντρο της άμυνας τον Βικτορ ο οποίος άφησε κενό στην μεσαία γραμμή από την οποία απουσίαζαν και οι Ράγιος-Γκάντσιεφ. Ο Οικονομίδης και ο Ιγκιεπόρ πήραν τις δυο θέσεις και ο Πράνιτς ανέλαβε τον ρόλο του Ράγιος οπότε στο αριστερό άκρο έπαιξε ο Πηλέας και στο δεξί ο Κοφί που αντικατέστησε τον Σιβού. Στην επίθεση η απουσία του Καμαρά λόγω καρτών και του Αζάρ λόγω τραυματισμού επέβαλαν την συμμετοχή του Ντουρίς από την αρχή …Μια νέα εντεκάδα με πολλές αλλαγές με μετακινήσεις παικτών και νεοφερμένους δεν μπορούσε να δείξει την εικόνα των προηγούμενων αγώνων. Το γκολ του Καρλίτος και ο Αρούς σε δυο περιπτώσεις χάρισαν τη νίκη στην Κυρία που εδικαιούτο και ένα πέναλτι στο 73΄.Η νίκη κρατά την Ανόρθωση στην Τρίτη θέση κοντά στην κορυφή και πλέον ετοιμάζεται για το ντέρμπι με την Ομόνοια με στόχο τη νίκη που θα την εδραιώσει σε θέση…Ευρώπης. Ασφαλώς στο ντέρμπι θα έχει αρκετές επιστροφές που θα δώσουν λύσεις στο πλάνο του Λέβι.

Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της «Κυρίας», Σάββας Πηλακούτας.

Για τη νίκη επί της Πάφου:

«Ήταν μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας, απέναντι και σε μια ομάδα που άλλαξε προπονητή πριν μερικές μέρες. Είχαμε και εμείς όμως τα δικά μας θέματα, αρκετές απουσίες με την ενδεκάδα να είναι αλλαγμένη κατά πολύ, με τρεις νεοφερμένους. Είχαμε αλλαγές σε όλες τις γραμμές αλλά καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και εκμεταλλευθήκαμε το αποτέλεσμα του ντέρμπι στο Τσίρειο».

Για το γκολ του Καρλίτος:

«Είναι πραγματικότητα πως έχουν επιτευχθεί πολύ όμορφα γκολ τη φετινή σεζόν, όπως αυτό του Καρλίτος. Ήταν από τους κορυφαίους και θα μπορούσε και να κερδίσει πέναλτι προς το τέλος του αγώνα, το οποίο το δικαιούταν. Το ήθελε πολύ, ήταν το πρώτο του γκολ. Υπάρχει πλουραλισμός στο σκοράρισμα και αυτό είναι σημαντικό για εμάς».

Για τους νεοφερμένους:

«Το είπε και ο προπονητής μας πως είναι αρκετά νωρίς και δεν ήταν απολύτως έτοιμοι αλλά θεωρώ πως είναι αρκετά νωρίς ακόμη για συμπεράσματα. Μερικοί από αυτούς μετρούν προπονήσεις στα δάχτυλα του ενός χεριού».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια:

«Είναι ένα ντέρμπι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Θα γίνει μέσα στην έδρα μας, μπροστά στο κόσμο μας, που τον ευχαριστούμε και για την στήριξη του στην Πάφο. Θα πάμε στο ντέρμπι της Τετάρτης μετρώντας και αρκετές επιστροφές αλλά και με το κόσμο μας».