13 Οκτωβρίου, 2024
  • 13 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η σκέψη της Ανόρθωσης στην Ομόνοια(Το παράκανε με τις απαιτήσεις του ο Λαβόρδε)

Η σκέψη της Ανόρθωσης στην Ομόνοια(Το παράκανε με τις απαιτήσεις του ο Λαβόρδε)

By on 5 Φεβρουαρίου, 2018 0 1133 Views

Ο Λαβόρδε ήθελε να γυρισει στην Ανόρθωση αλλά ίσως να πίστευε οτι θα πήγαινε στην …Ιταλία αφού τα λεφτά που ζήτησε πέραν απο αυτά που θ αήθλελ η ομάδα του αφού εχει συμβόλαιο ήταν εξωπραγματικά για την Ανόρθωση και την Κύπρο.Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της «Κυρίας» Σάββας Πηλακούτας.
Για τα αγωνιστικά…
«Αραζ και Γκάντσεφ πολύ δύσκολα θα τεθούν στην διάθεση του προπονητή, ενώ είναι εκτός και ο Αρτυματάς. Είναι μεγάλο ντέρμπι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Ομόνοια που είναι ανεβασμένη. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε μοναδικό στόχο τη νίκη. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η διαφορά από την Ομόνοια θα μεγαλώσει αλλά δεν σημαίνει ότι εξασφαλίζουμε τον στόχο της Ευρώπης»

Θα είναι το πιο σημαντικό βήμα πιστεύεις τυχόν νίκη με την Ομόνοια…
«Θα είναι σημαντικό αλλά όχι τελειωτικό καθώς ακολουθούν αρκετά παιχνίδια. Αν κερδίσουμε την Ομόνοια και δεν πάρουμε τους βαθμούς στο μεθεπόμενο δεν θα έχει αξία».

Για το παιχνίδι με την Πάφο…
«Ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες το προηγούμενο με αρκετές απουσίες από την δική μας πλευρά και με αλλαγή προπονητή στην Πάφο., Τώρα επιστρέφουν Ντουγκλάο και Καμαρά, ο Στρούνα είναι διαθέσιμος και οι Ράγιος και Παλάνκα είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας».

Για τον Στρούνα…
«Προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Χρειάζονται κάποιο χρόνο προσαρμογής παρά σε θέμα φυσικής κατάστασης. Ο Στρούνα είναι σε καλή κατάσταση».

Για το θέμα που προέκυψε με τον Λαβόρδε…
«Ξέρω ότι πήρε τεράστια έκταση το θέμα και δεν θέλουμε να το επεκτείνουμε δικά από την στιγμή που έληξε η μεταγραφική περίοδος και έρχεται και ντέρμπι. Πήραμε τέσσερις ποδοσφαιριστές εκ των οποίων κανείς στην θέση που παίζει ο Λαβόρδε. Οι σχέσεις μας με τον παίκτη παραμένουν καλές ακόμα και μετά τα όσα προηγήθηκαν. Το είπαμε ξανά ότι συζητήσαμε και λόγο του ψηλού του κασέ συν το συμβόλαιο που είχε ήταν μεγάλα εμπόδια. Ζήτησε ένα ποσό που ίσως δεν μπορούσε καμιά Κυπριακή ομάδα να του το δώσει».

Για το ότι είπε ότι η Ανόρθωση δεν τήρησε κάποια πράγματα…
«Συζητώντας μες τον παίκτη εξέφρασε την επιθυμία να έρθει αλλά με κάποια οικονομικά δεδομένα που δεν μπορούσε η ομάδα να του προσφέρει».

Για τον κόσμο…
«Θα λείψουν οι οργανωμένοι αλλά περιμένουμε ότι ο κόσμος θα είναι αρκετός».