30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πιο κοντά στον τίτλο το ΑΠΟΕΛ.Πέρασε απο το Τσίρειο με νίκη 2-1

Πιο κοντά στον τίτλο το ΑΠΟΕΛ.Πέρασε απο το Τσίρειο με νίκη 2-1

By on 5 Μαΐου, 2018 0 42733 Views

Το ΑΠΟΕΛ πέρασε νικηφόρα από το Τσίρειο και πλέον θέλει νίκη στο φινάλε με την Ανόρθωση((εκτός αν χάσει αύριο ο Απόλλωνας από την ΑΕΚ) για να πάρει τον 6ο συνεχόμενο τίτλο.Το 2-1 ήταν αρκετό για το ΑΠΟΕΛ που κέρδισε πιο έυκολα την ΑΕΛ απότι δείχνει στο σκορ.Ο νεαρός Μ.Ηλία αιφνιδίασε και έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΛ όμως Ντελατόρε και Ποτέ χάρισαν το τρίποντο σο ΑΠΟΕΛ που δεν έχει διάθεση να αυτοκτονήσει και να χάσει αυτό τον τίτλο από την στιγμή που πέρασε στην κορυφή.

11΄ ΓΚΟΛ. 1-0. Μπαλιά του Τόρες από δεξιά, λάθος εκτίμηση από τον Μερκή και κατ’επέκταση λάθος διώξιμο, η μπάλα στρώθηκε μπροστά από τον Μάριο Ηλία ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

16΄ ΓΚΟΛ. 1-1. Ο Νσούε από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βοζίνια και στην επαναφορά ο Ντελατόρε έστειλε την μπάλα στα δίκτυα από οριακή θέση οφσάιντ.

45+1΄ ΓΚΟΛ. 1-2. Ασίστ του Ζαχίντ στον Ποτέ ο οποίος δεν λάθεψε στο τετ α τετ και έδωσε προβάδισμα στο ΑΠΟΕΛ.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΕΛ (Ντ.Κέρκεζ): Βοζίνια (64΄ Κεραυνός), Τεσέιρα, Σίλβα, Αβραάμ, Νικολάου, Λαφράνς, Τόρες (51΄ Γερολέμου), Ρομάν (52΄ Μιχαηλίδης), Ηλία, Κυριάκου, Σοάρες

ΑΠΟΕΛ (Μπ.Μπαλταζαρ): Πέρεθ, Νσούε, Λάγο, Μερκής, Πολιάκοφ, Μοράις, Σόουζα, Ζαχίντ (63΄ Εμπεσίλιο), Σάλαι (61΄ Αλωνεύτης), Ντελατόρε, Ποτέ (73΄ Ορ)

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 2.000

Διαιτητής: Μασιάς Δημήτρης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
4ος Διαιτητής: Ψευδιώτης Κώστας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Παπαβαρνάβα Μιχάλης