10 Οκτωβρίου, 2024
  • 10 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Ντούρις θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις της Ανόρθωσης

Ο Ντούρις θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις της Ανόρθωσης

By on 15 Ιουνίου, 2018 0 3218 Views

Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της «Κυρίας» Σάββας Πηλακούτας.

Για την ζημιά της ομάδας με βάση τους αριθμούς που δημοσιοποιήθηκαν στην γενική συνέλευση της εταιρείας…

«Οι αριθμοί γενικά τόσο τα δύο 2,2 εκατομμύρια σαν έλλειμα αλλά και οι υπόλοιποι αναλύθηκαν καλύτερα από τους ελεγκτές. Το έλλειμα του 2016 υπάρχει μια περίπτωση να καλύπτεται μέσα στο 2017 και να δημιουργείται άλλο έλλειμα, δεν είναι απλά μια πρόσθεση. Δεν είναι τόσο απλό το θέμα για να αναλυθεί. Είναι ένα έλλειμα ημερολογιακής χρονιάς και όχι σεζόν και κάποιοι αριθμοί μπορούν να καλυφθούν μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για τον Φελγκέιρας…

«Έκανε ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη γιατί ήταν μεγάλη και κουραστική η πτήση του. Την Παρασκευή προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους. Έβαλε υπογραφή και αποτελεί τον τερματοφύλακα που καλείται να αντικαταστήσει τον Χάρους. Για τον κόσμο από την στιγμή που ο Χάρους βγήκε ο κορυφαίος ανεβαίνει ο πήχης. Συζητώντας μαζί του είναι έτοιμος να δικαιώσει τον κόσμο με την απόδοση του. Τα στοιχεία που τον συνοδεύουν δείχνουν ότι είναι καλός τερματοφύλακα και ελπίζουμε να τον βοηθήσει το κλίμα για να βγάλει τον καλό του αυτό».

Για τον Κατσαράβα…

«Έρχεται αύριο και προσπαθεί να φέρει και το χαρτί ελευθέρας του για να μπει από Δευτέρας στις προπονήσεις της ομάδας μας».

Τι γίνεται με το θέμα Ντούρις;

«Η επόμενη εβδομάδα θα φέρει αποτέλεσμα είτε θετικό, είτε αρνητικό».

Για τον νεαρό Μικελντάτζε…

«Αξιολογείται από τον προπονητή και η αλήθεια είναι ότι αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις. Είναι σε καλή ηλικία μια μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής».

Πότε έρχεται ο Πράνιτς;

«Φτάνει σήμερα ο Πράνιτς και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις από την Δευτέρα οπόταν και η αποστολή θα βρεθεί στον Αγρό και θα προπονείται στην Κυπερούντα».

Ποιες είναι οι επόμενες προτεραιότητες;

«Όσο παίρνουν οι μέρες βλέπουμε ποια κενά υπολείπονται για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Αυτή την στιγμή ανάλογα και με την τροπή στο θέμα Ντούρις θα δούμε πως θα κινηθούμε. Θα γίνει κίνηση με ακραίο επιθετικό και θα δούμε αν θα είναι ένας ή δύο και θα αποκτηθούν και ποδοσφαιριστές κάτω των 22 ετών για να αποκτήσουμε βάθος, ένα στοιχείο που μας «πλήγωσε» στην σεζόν που ολοκληρώθηκε».