30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • «Ο Κλοπ πρέπει να πάρει μια απόφαση»

«Ο Κλοπ πρέπει να πάρει μια απόφαση»

By on 12 Δεκεμβρίου, 2016 0 816 Views

Μια βδομάδα πριν ο πρώην αμυντικός των «κόκκινων» είχε ασκήσει έντονη κριτική προς τον Λόρις Κάριους (για το λάθος του στην ήττα με 4-3 από τη Μπόρνμουθ), τον οποίο ο Γιούργκεν Κλοπ είχε υπερασπιστεί ακολούθως.

Πλέον, και μιλώντας στο Sky Sports, o Tζέιμι Κάραγκερ… «ξαναχτύπησε» και τόνισε πως μετά και από την χθεσινή εμφάνιση (2-2 με Γουέστ Χαμ) ο Γερμανός τεχνικός ίσως πρέπει να σταματήσει να αλλάζει συχνά τους δυο γκολκίπερ του ή και να χρησιμοποιεί τον Σιμόν Μινιολέ περισσότερο, βάσει του τι έχει δείξει φέτος σε όσα ματς έχει αγωνιστεί!

«Η μεγάλη απόφαση τώρα για τον Γιούργκεν Κλοπ είναι το αν έχει ‘κολλήσει’ με το δίλημμα του να χρησιμοποιήσει τώρα τον Μινιολέ η όχι. Είχα υπάρξει επικριτικός μαζί του δυο ή τρία χρόνια πριν, αλλά αυτή τη σεζόν οι εμφανίσεις του είναι ικανοποιητικές και τον έχει μετατοπίσει στον πάγκο. Αν πρόκειται να αγοράσεις έναν τερματοφύλακα, είναι σημαντικό το να πάρεις κάποιον που θα παίζει κάθε εβδομάδα και όχι να αλλάζει κάθε μια με τον άλλο. Είναι το δικό σου νούμερο 1», σχολίασε ο Τζέιμι Κάραγκερ, ενώ για την δύσκολη συνέχεια της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα ανέφερε:

«Τώρα παίζει με τη Μίντλεσμπρο εκτός και ακολουθεί το ντέρμπι της επόμενης Δευτέρας (σ.σ. με την Έβερτον) και η Λίβερπουλ περνάει μια… περίεργη στιγμή. Ο Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να νιώθει πως αυτό θα ‘κόψει’ την αυτοπεποίθηση των παικτών του, όμως αυτή τη στιγμή ‘σκοτώνει’ την ομάδα στο χορτάρι, βάσει των βαθμών που εκείνη δεν παίρνει. Η Λίβερπουλ θα μπορούσε να είχε πέντε βαθμούς ακόμα και η μεγάλη απόφαση για τον προπονητή πλέον είναι το αν θα επαναφέρει τον Μινιολέ ή θα μείνει στον Κάριους. Αυτή τη στιγμή, εγώ θα επέλεγα τον Μινιολέ».