18 Οκτωβρίου, 2024
  • 18 Οκτωβρίου, 2024

Η Ομόνοια έδειξε δύναμη σε δυνατό φιλικό

By on 23 Ιουλίου, 2018 0 6298 Views

Η Ομόνοια στο πιο δυνατό της φιλικό επί πολωνικού εδάφους, κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ, εξήλθε ισόπαλη 0-0. Το παιχνίδι αν και ήταν πολύ δυνατό δεν είχε την μεγάλη ευκαιρία και ήταν πολύ… άναρχο. Ένα δίκαιο αποτέλεσμα, με λιγοστές φάσεις.

Μπήκε δυνατά η ομάδα του Χουάν Κάρλος Ολίβα και μόλις στο πρώτο λεπτό είχε ευκαιρία. Στην συνέχεια η Χάποελ ισορρόπησε το παιχνίδι και είχε τις ευκαιρίες για αν ανοίξεις το σκορ. Με δύο σουτ εκτός περιοχής απείλησε η Ομόνοια εκ νέου με τους Εντέρνα στο 25’ και Λοέ στο 40’.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες… έριξαν ταχύτητες, έγιναν πολλές αλλαγές και δεν είχαμε την μεγάλη φάση. Οι «πράσινοι» είχαν… ανούσια την κατοχή, χωρίς να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ωστόσο ήταν πολύ σωστοί στα αμυντικά τους καθήκοντα και δεν απειλήθηκαν. Θα μπορούσε να φύγει με την νίκη το «τριφύλλι» αν στο τελευταίο λεπτό ο τερματοφύλακας Γιάνκο της Χάποελ, δεν έκανε χέρι εκτός περιοχής στο πλασέ του Ντάρπισαϊαρ το οποίο είχε πορεία προς τα δίκτυα.

Έτσι απέναντι σε ένα πολύ ποιοτικό αντίπαλο η Ομόνοια δεν κινδύνεψε και έδειξε καλά σημάδια, ειδικά από τις συνεργασίες και τους αυτοματισμοί των παικτών μπορεί να αισθάνεται η ικανοποιημένος ο Ισπανός προπονητής.

Ο κόουτς, έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα, είδε σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του η οποία έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία απέναντι στους Ισραηλινούς, αν άρχισε σιγά, σιγά να αφουγκράζεται την φιλοσοφία και τις οδηγίες του, ενώ οι ποδοσφαιριστές του μέτρησαν δυνάμεις απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Oμόνοια (Ολίβα): Μεχίας, Φώτη(64′ Λόπεζ), Μανρίκε(64′ Κιπιάνι), Γκαφούρ (46′ Βύντρα), Κούσουλος, Λοέ( Άλεξ Σοάρες), Ενρίκεζ, Τζαρσίνιο(55′ Χριστοφή), Εντρένα(55′ Αλμπίν), Ραμίρεζ(46΄Μόντες), Γκρίνιτζ(46′ Ντάρπισαϊαρ)