1 Οκτωβρίου, 2024
  • 1 Οκτωβρίου, 2024

Με πεντάρα έδωσε ραντεβού με την Χάποελ από τώρα

By on 26 Ιουλίου, 2018 0 1365 Views

Ραντεβού με την Χάποελ Μπερ Σεβά έδωσε το ΑΠΟΕΛ που έπαιξε όπως έπρεπε για να εξασφαλίσει εύκολα από το πρώτο παιγνίδι την πρόκριση κερδίζοντας 5-0 την Φλόρα Ταλίν
Με το ίδιο σκορ έχασε η Χάποελ Μπερ Σεβά,από την Δυναμό Ζάγκρεπ και ξέρουν από τώρα ότι θα παίξουν μαζί στον γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ εκτός αν γίνει κάποιο απίστευτο θαύμα..
Το συγκρότημα του Μπρούνο Μπαλταζάρ κυριάρχησε από την αρχή της αναμέτρησης, φτιάχνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Αυτό ήρθε στο 24΄ με κεφαλιά του Ταβάρες. Πριν πάνε οι δύο ομάδες στο ημίχρονο, ήρθε το γκολ του Σόουζα (44΄) και πάλι με κεφαλιά.

Ιδιαίτερα παραγωγικοί και στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι, πέτυχαν ακόμη τρία γκολ Στο 47΄, ο Μοράις ευστόχησε σε πέναλτθι, στο 73΄ ο Σάλαϊ βρήκε στόχο με μακρινό σουτ και στο 78΄ ο Ντελατόρε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με διαγώνιο σουτ.
Το ΑΠΟΕΛ ήταν σοβαρό και αποτελεσματικό και απέφυγε τα λάθη που έγιναν με την Σούτουβα και δίκαια κέρδισε με σκορ ασφαλείας αν και ο Βάτερμαν χρειάστηκε σε τρείς περιπτώσεις να παρέμβει θετικά για να αποτρέψει κάποιο γκολ από τους φιλοξενούμενους.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Ταβάρες, Καρλάο, Ιωάννου (81΄ Αλεξάνδρου), Μοράις, Σόουζα, Ζαχίντ, Σάλαϊ, Εφραίμ (76΄ Τάμαρι), Ποτέ (66΄ Ντελατόρε)

Στον πάγκο: Ρόμο, Γκέντσογλου, Βούρος, Μερκής

ΦΛΟΡΑ: Τουμ, Λόρενζ, Αλόε, Σλέιν, Αϊνσάλου (70΄ Πουμ), Αλίκου, Σαπίνεν, Καμς, Γκούσεφ (76΄ Λίβακ), Βίμαν, Ντμιτρίγεφ

Στον πάγκο: Κάροφελντ, Κρέιντα, Πουργκ, Σαλίστε, Μπεηκλαρισβίλι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάρκο Φριτζ (Γερμανία)