4 Οκτωβρίου, 2024
  • 4 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΚΟΜΕΣ:Η κατάσταση δεν είναι εύκολη αλλά πρέπει να δουλέψουμε

ΓΚΟΜΕΣ:Η κατάσταση δεν είναι εύκολη αλλά πρέπει να δουλέψουμε

By on 27 Οκτωβρίου, 2018 0 2843 Views

Χάθηκε η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία της ομάδας στο διάστημα των οκτώ λεπτών που η ομάδα του δέχθηκε 4 γκολ από την Πάφο, δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας Άνχελ Γκόμες, ο οποίος τόνισε πως εξακολουθεί να πιστεύει στους παίκτες του.

Στην αρχική του τοποθέτηση, είπε:

«Συγχαρητήρια στον προπονητή της Πάφου. Σήμερα ήμασταν πολύ αγχωμένοι, ειδικά στα πρώτα 30 λεπτά. Παλέψαμε στην συνέχεια. Στο α΄ ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και με το ξεκίνημα του β΄ 45λεπτου προηγηθήκαμε με 2-0. Αλλά δεν καταφέραμε να ’κλείσουμε’ το παιχνίδι. Το χειρότερο ήταν τα δέκα λεπτά που δεχτήκαμε τέσσερα γκολ. Οι παίκτες έχασαν τον έλεγχο, δεν είχαν καλή ψυχολογία. Πρέπει να συνεχίσουμε και να πάρουμε κάποια νίκη».

Απαντώντας στη συνέχεια σε ερωτήσεις, είπε:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν είναι προσωπικό το θέμα. Χάσαμε από την Σαλαμίνα που είχαμε χρόνια να χάσουμε, σήμερα δεχθήκαμε τέσσερα γκολ σε οκτώ λεπτά. Πρέπει να δουλέψουμε, φτιάξαμε μια ομάδα και έχουμε δύο επιλογές, ή να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε και να χάσουμε τα πάντα ή να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Εγώ πιστεύω στους παίκτες μας».

Για την επιλογή προπονητή δήλωσε:

«Δεν θέλουμε να πάρουμε βεβιασμένες αποφάσεις. Έχουμε πολλές προτάσεις όμως πρέπει να βρούμε την καλύτερη επιλογή. Αναλύουμε πολλά πράγματα πρέπει να πάρουμε την απόφαση».

Αναφερόμενος στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ που έρχεται, είπε:

«Η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Όλοι στα αποδυτήρια έχουμε εμπειρία. Πρέπει να αρχίσουμε να δουλεύουμε από αύριο για το ματς της Τετάρτης. Πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση με το ΑΠΟΕΛ».

Σε παρατήρηση ότι η Ομόνοια εμφανίζεται χειρότερη κάθε βδομάδα, ανέφερε:

«Το 90% στο ποδόσφαιρο είναι η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση των παικτών. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί ενωμένοι. Σήμερα είχαμε καλές στιγμές. Η Πάφος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Όταν ήρθε το 2-1 χάθηκε η αυτοπεποίθηση».