30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Αναβλήθηκε το Ρίβερ – Μπόκα.Θα παίξουν Κυριακή 22:00

By on 25 Νοεμβρίου, 2018 0 424 Views

Επεισόδια, χημικά, τραυματισμοί. Παρά την πίεση όμως της CONMEBOL, ο δεύτερος τελικός του Copa Libertadores θα παιχτεί τελικά την Κυριακή στις 22:00.

Το πιο μεγάλο ραντεβού, η ρεβάνς του SuperClasico και του τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες αποφασίστηκε οριστικά να διεξαχθεί την Κυριακή στις 22:00 ώρα Κύπρου. Η αναβολή αποφασίστηκε έπειτα από διαβουλεύσεις και αντεγκλήσεις που ξεκίνησαν στις 21:00 του Σαββάτου μετά την επίθεση που δέχτηκε το λεωφορείο που μετέφερε τους παίκτες της Μπόκα Τζούνιορς στο «Μονουμεντάλ». Από εκεί και μετά η Μπόκα Τζούνιορς δεν ήθελε να αγωνιστεί, καθώς είχε και τραυματίες παίκτες και ειδικά τον αρχηγό της, Πάμπλο Πέρες.

Η Ρίβερ Πλέιτ συναινούσε στην αναβολή του τελικού, αλλά η CONMEBOL και η FIFA πίεζαν να γίνει κανονικά εξαιτίας των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Αφού διαφώνησαν και άλλαξαν την ώρα διεξαγωγής τρεις φορές, ο πρόεδρος της CONMEBOL, Αλεχάντρο Ροδρίγες έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

«Αμφότερες οι ομάδες ζήτησαν να μην διεξαχθεί το παιχνίδι. Η μία γιατί δεν υπήρχαν οι συνθήκες και η άλλη γιατί δεν ήθελε να παίξει έτσι. Πρόκειται για μια συμφωνία κυρίων»!