30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Χρυσός βαθμός για την Ένωση.Η Ανόρθωση έμεινε στο 1-1.Δοκάρι στο 94′

Χρυσός βαθμός για την Ένωση.Η Ανόρθωση έμεινε στο 1-1.Δοκάρι στο 94′

By on 10 Μαρτίου, 2019 0 1982 Views

Πολύτιμο βαθμό πήρε η Ένωση στο Παπαδόπουλος στην προσπάθεια της για σωτηρία.Η Ανόρθωση αν και προηγήθηηκε δεν μπόρεσε να φθάσει στη νίκη παρά την υπεροχή της ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο ενώ στο 94’ο Ντούρις σημάδεψε το δοκάρι στη τελευταία φάση του αγώνα.Οι δυο ομάδες συμβιβάστηκαν στο 1-1, με την «Κυρία» να παίρνει τον πρώτο της βαθμό στην β ‘φάση, ενώ η Ένωση είναι αήττητη (νίκησε την Δόξα στην πρεμιέρα).

Κόντρα στην ροή του αγώνα η Ανόρθωση άνοιξε το σκορ με τον Ζοάο Βίκτορ στο 36΄ και εκεί που η Ανόρθωση πατούσε καλύτερα, η Ένωση ισοφάρισε με τον Ζάφρατε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ ημιχρόνου.
Στο 84’ο Δημητρίου έσωσε την Ανόρθωση ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα έχασε απίστευτη ευκαιρία για να πάρει το παιχνίδι η Κυρθα αλλά τα δοκάρι είπε «όχι» στον Ντούρις.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Γ.Στρέπελ): Δημητρίου, Κοφί, Σίντεφελντ, Στρούνα, Εγγλέζου (46΄ Λαβόρδε), Κατσαράβα, Ράγιος (46΄ Μπουφ), Μπεσάτ, Ντούρις, Πράνιτς (65΄ Ιωάννου), Βικτόρ

ΕΝΠ (Κ.Φελκ): Πέτρου, Ενόχ, Ζάρατε (46΄ Γκοζλάν) (77΄ Σερμπάκοφ), Ουντόζι, Αμπαρτζουμιάν, Αντωνίου, Αγγελή, Βαλλιάνος, Κυριάκου, Μαισουράτζε, Πίττας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κατσαράβα, Λαβόρδε/ Αγγελή

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 350
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Γιάννης Αναστασίου (Γιώργος Σάββα, Χαράλαμπος Ξενοφώντος) Λούκας Σωτηρίου (Μιχάλης Καραϊσκάκης)